Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dogabaná Drobná: Elegantné šaty a obrovská páperová bunda... Emma, ale takto nechceš ísť na pódium, že?!

Emma Drobná sa ukázala v obrovskej páperovej bunde. Zobraziť galériu (13)
Emma Drobná sa ukázala v obrovskej páperovej bunde. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Stredajší večer sa v bratislaslavskej Inchebe niesol v duchu pomoci deťom z detských domovov. Na benefičný koncert Úsmev ako dar prijali pozvanie mnohé známe tváre, ktoré predviedli čo-to zo svojho repertoáru. Medzi nimi bola aj speváčka Emma Drobná (24), ktorá však šokovala svojím outfitom.

Už niekoľko rokov pomáha organizácia Úsmev ako dar deťom z detských domovov nájsť rodinu a tiež odchovancom adaptovať sa v reálnom svete. Každoročne sa koná benefičný koncert, a to v období pred Vianocami. Ani tento rok nebol výnimkou a v stredu 12. decembra prebehlo natáčanie v poradí už 36. ročníka Vianočného benefičného koncertu. Diváci si ho budú môcť pozrieť na obrazovkách RTVS už na Štedrý deň.

V rámci pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú, prijali pozvanie hneď niekoľkí slovenskí interpréti. Na benefičnom koncerte vystúpila aj Emma Drobná, ktorá však vyzerala, že sa nevie rozhodnúť, či ide do spoločnosti alebo na hory. Na elegantné šaty si totiž navliekla obrovskú páperovú bundu.

Na pódium v nej však predsa len nakoniec nešla. Na sebe ju mala z jednoduchého dôvodu. V zákulisných priestoroch bola totiž zima a čierne šaty so špagetovými ramienkami by speváčku zrejme veľmi nezohriali. Práve preto sa blondínka zakutrala do veľkej teplej bundy, v ktorej čakala na svoje vystúpenie. Pred divákov však predstúpila ako elegantná mladá dáma bez „páperovky".

V takejto bunde sa Emma Drobná v zákulisí zohrievala.
Zobraziť galériu (13)
V takejto bunde sa Emma Drobná v zákulisí zohrievala.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Úsmev ako darEmma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu