Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cmorik 8 mesiacov po narodení dvojičiek: Tajná SVADBA?!

Tajná svadba? Zobraziť galériu (5)
Tajná svadba? (Zdroj: Facebook D.Š.)

BRATISLAVA - V marci sa z neho stal hrdý otec, a to rovno dvojnásobný. Víťazovi druhej série SuperStar Petrovi Cmorikovi (38) porodila partnerka, huslistka Daniela Lovlin (30), synčekov Števka a Peťka. Osem mesiacov po tom, čo sa môže hrdiť titulom otec, padli slová o manželstve. Vzali sa hudobníci potajme?

Už takmer trištvrte roka sa Peter s Danielou tešia zo svojich dvoch synčekov. Naskytá sa preto otázka, kedy dvojica svoj vzťah spečatí aj zväzkom manželským. Žeby tak šťastní rodičia už urobili v tichosti a tajnosti?

Vo štvrtok 23. novembra prebiehalo nakrúcanie projektu Noc nádejí, ktorý podporuje rodiny s detičkami trpiacimi leukémiou. Benefičný galavečer si budete môcť na obrazovkách RTVS pozrieť už 8. decembra a zároveň tento projekt aj podporiť a pomôcť tak rodinám v ťažkej životnej situácii.

Nakrúcanie bolo sprevádzané nielen emotívnymi príbehmi detí, ktoré zákernú chorobu porazili, ale aj krásnymi vystúpeniami slovenských umelcov. Súčasťou programu bol okrem Katky Knechtovej , Celeste Buckingham či Mira Jaroša aj Peter Cmorik a jeho partnerka, ktorí si dôležitosť tohto podujatia zrejme uvedomujú viac odkedy sú rodičmi.

Števko a Peťko sú ich poklady.
Zobraziť galériu (5)
Števko a Peťko sú ich poklady.  (Zdroj: Instagram P.C.)

Pred vystúpením, ktoré bolo, ako v prípade všetkých účinkujúcich, bez nároku na honorár, ich moderátorka večera predstavila ako: „Peter Cmorik s kapelou a jeho manželka Daniela.“ V tvárach prítomných sa tak zračil veľký otáznik, či stihli svadbu na tajňáša.

Hudobníka sme kontaktovali či išlo o prerieknutie alebo len omyl. „Nie, nie. Zatiaľ nie,“ odpovedal spevák s úsmevom na otázku, či je z Daniely už pani Cmoriková. Rovnako odpovedal aj na dotaz, či plánujú svadbu. Zrejme tak išlo len o malú chybičku zo strany moderátorky, no slovenská SuperStar svadbu aj tak nevylučuje. „Svadba bude, až keď budú trochu samostatnejšie. Teraz sme to nechceli dávať dokopy tak narýchlo,“ povedal nám vo februári.

Svadbu zatiaľ neplánujú.
Zobraziť galériu (5)
Svadbu zatiaľ neplánujú.  (Zdroj: Instagram P.C.)

Viac o téme: Peter CmorikDaniela Lovlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu