Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TOTO sa dialo za dverami bytu Jarmily Hargašovej: Spuchnuté oči a.... Zatvárala som sa do izby!

Moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Diváci ju vídali na obrazovkách RTVS, bola hviezdou športových správ. V júli však odišla za manželom do Ameriky a tak sa z televízie vytratila. Jarmila Lajčáková-Hargašová (51) sa divákom opäť prihovorí ako moderátorka galavečera Noc nádejí, ktorý je plný emócií a nenechá nikoho chladným. Po nakrúcaní priznala, prečo sa zatvárala do izby.

Nie je to tak dávno, čo sa vytratila z obrazoviek verejnoprávnej televízie, pretože odišla za manželom za veľkú mláku. Hoci je späť na Slovensku do úlohy športovej moderátorky sa nevrátila. Televízni priaznivci ju však už 8. decembra uvidia opäť v RTVS, a to ako jednu z trojice skvelých moderátorov galavečera Noc nádejí. Tá každoročne pomáha vyhlásením zbierky pre nadáciu Kvapka nádeje, ktorá podporuje mnohých rodičov detí trpiacich na leukémiu.

Jarmila Lajčáková-Hargašová
Aj Jarka pracuje pre nadáciu, a tak je pre ňu radosť tento benefičný večer, ktorý sa nakrúcal už 22. novembra, moderovať. Predsa len ustáť taký nával emócií je náročné, a tak sme sa jej opýtali, ako to zvláda. „Je to veľmi ťažké a my sa snažíme si pozrieť tie dokrútky predtým. Ja som tie prvé ročníky, ktoré som robila, si pozrela aj päťkrát. Zavrela som sa doma do izby, potom som vyšla s takými opuchnutými očami a potom som už bola nejako schopná to zvládnuť na tej scéne,“ priznáva Hargašová, ktorá za zatvorenými dverami sledovala príbehy malých hrdinov.​

Oni sú v danú chvíľu ti najdôležitejší. Malí veľkí bojovníci, ktorí dostali šancu užiť si detstvo a vyrastať aj vďaka verejnej zbierke. Podporiť nadáciu a malých onkopacientov môžete aj vy, pretože nielen prenos, ale najmä boj detí je ťažký. „Je to naozaj zložité, zložitý prenos v tom, že tie emócie sú tak nesmierne silné, že... Ťažko sa na to pozerať len tak profesionálne,“ dodáva moderátorka, ktorá nám v rozhovore prezradila aj viac.

Viac o téme: Jarmila Lajčáková-HargašováNoc nádejí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu