Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tanečník Tony Moisés po liečbe závislosti: Lukratívny kšeft na ministerstve!

Tony Moisés získal po odvykačke lukratívne miesto na ministerstve. Zobraziť galériu (7)
Tony Moisés získal po odvykačke lukratívne miesto na ministerstve.

BRATISLAVA - Tanečníka Tonyho Moisésa (41) si verejnosť pamätá ešte ako porotcu z jojkárskej šou Miliónový tanec. Niekoľko rokov však o ňom nebolo počuť, pretože sa liečil zo závislosti. Z tej je vonku a mieri rovno na ministerstvo!

Tony Moisés už dávnejšie prepadol hráčskej vášni. To, čo bola najprv len zábavka, sa postupne pretavilo do gamblerstva a tanečník podstúpil odvykačku. Liečba trvala 4,5 roka a po nej sa niekdajší porotca pohybovej súťaže opäť zaradil do bežného života. Dokonca začal učiť aj francúzštinu, ktorú vyštudoval.


Roky zavretý v liečebni: Závislý porotca Tony Moisés drasticky schudol - až 50 kíl! Je to ešte on?


Profesiu však zmenil a francúzsky jazyk vymenil za zdravotníctvo. Aktuálne totiž mieri rovno na ministerstvo, kde, ako informuje Plus1deň, v týchto dňoch získal skutočne lukratívny flek. Ten vraj podľa oficiálneho stanoviska Ministerstva zdravotníctva získal v rámci riadneho výberového konania. Čo konkrétne tam bude robiť?

„Pán Moisés je zamestnancom MZ SR, pracuje na pozícii referent. Absolvoval výberové konanie, ktoré bolo zverejnené aj v registri výberových konaní na portáli Slovensko.sk. Aktuálne spolupracuje na príprave e-learningového vzdelávania v oblasti štandardných diagnostických a terapeutických postupov, a to vzhľadom na jeho skúsenosti s prípravou e-learningového vzdelávania v medzinárodnej korporácii,“ objasnilo tanečníkovu náplň práce ministerstvo.

Tony Moisés v minulosti prepadol gamblerstvu.
Zobraziť galériu (7)
Tony Moisés v minulosti prepadol gamblerstvu.

Viac o téme: Tony Moisés
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu