Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tony Moisés z Miliónového tanca: Stal sa otcom... TOTO je jeho PREZIDENTKA!

BRATISLAVA - Bývalý porotca jojkárskych súťaží Miliónový tanec a Showdance Tony Moisés (43) žil pár rokov v ústraní. Vrátil sa viditeľne schudnutý a viac ako hip-hopu sa začal venovať choreografiám na korčuliach. No posledné dni napĺňa jeho srdce niečo úplne iné... Z bývalého tanečníka sa totiž stal otec krásnej dcéry!

Bývalý porotca jojkárskych súťaží Miliónový tanec a Showdance Tony Moisés sa koncom roka 2011 vytratil zo spoločnosti a viac ako 4,5 roka sa liečil v petržalskom sanatóriu pre závislých ľudí. Začiatkom roka 2016 sa vrátil do bežného života a každého ihneď prekvapil zmenenou vizážou.

To však nebolo jediné, čo sa v jeho živote zmenilo. Od tanca klasického tanca prešiel na korčule, v ktorých našiel veľkú vášeň a aktuálne je jeho profil na sociálnej sieti Instgram plný choreografií na kolieskach. Aj tomu je však, zdá sa, koniec. 

Tony sa totiž pred chvíľou pochválil, že sa vo štvrtok stal otcom. „Naša prezidentka Arielka 4. 4. 2024,“ napísal k fotke svojho anjelika, s tým, že roller skating príspevky sa menia na Baby spam. 

Viac o téme: Tony Moisés
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu