Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Uniklo prvé vystúpenie z Tvojej tváre: Dogabaná herečka a nečakaný návrat markizáckej hviezdy...

Uniklo prvé video z Tvojej tváre Zobraziť galériu (5)
Uniklo prvé video z Tvojej tváre (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto bude masaker! Už onedlho na obrazovkách odštartuje obľúbená Tvoja tvár znie povedome, ktorej sa nevedia dočkať tisíce nadšených divákov. Celebritní súťažiaci na sebe denno-denne makajú, cvičia a nakrúcajú, aby to pred fanúšikmi naplno odpálili a predviedli šou, ako sa patrí. A najnovšie dokonca uniklo aj prvé číslo!

Len nedávno sme čitateľom priniesli informáciu, že v úvodnom kole odznie legendárna Madonna, do ktorej sa vžije muzikálový herec Dárius Koči. To však ani zďaleka nie je všetko! Len pár dní pred vysielaním sa k nám dostali video zábery z vystúpenia Zuzany Haasovej, ktorej bude kontrovať víťaz prechádzajúcej série Peter Brajerčík. A že to bude poriadna sranda! Herci sa totiž premenia na duo Otawan a predvedú ich hit D.I.S.C.O. Ako to bude vyzerať, sa môžete pozrieť už dnes!

Zuzana Haasová Tvoja tvár znie povedome

Na pocity z prvého čísla a účinkovania v šou Tvoja tvár znie povedome sme sa spýtali aj samotnej Zuzky, ktorú sme stretli na otváraní luxusného butiku v bratislavskom obchodnom centre. „Cítila som sa ako čertík, len rožky mi chýbali. Toto celé je pocit, ako keď ľudia na Silvestra blbnú a tešia sa z toho, že robia hovadiny. Bola som dogabaná a hrozne som si to aj s Peťom užívala,“ povedala nám usmievavá blondínka na adresu vyšperkovaného vystúpenia, ktoré rozhodne nenechá chladným ani jedného diváka.

Ak vás zaujíma, ako Zuzka zvláda náročné tréningy aj napriek tomu, že má cukrovku, či ďalšie pikošky z Tvojej tváre, pozrite si náš videorozhovor!

Zuza Haasová - tvoja tvár, rozhovor

Tanečné tréningy v Tvojej tvári sú poriadna makačka. Takto sa na svoje vystúpenia pripravuje Zuzka Haasová.
Zobraziť galériu (5)
Tanečné tréningy v Tvojej tvári sú poriadna makačka. Takto sa na svoje vystúpenia pripravuje Zuzka Haasová.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zuzana HaasováPeter BrajerčíkTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu