Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z objektu túžby obyčajná mama: Kočka z klipu Aerosmith má už 45 rokov!

Alicia Silverstone Zobraziť galériu (4)
Alicia Silverstone (Zdroj: Paramount Pictures)

KALIFORNIA - Už uplynulo 28 rokov odvtedy, čo sa Alicia Silverstone objavila v klipe Crazy. Ten z nej urobil objekt túžby mnohých mužov. Dnes bývalá sexi tínedžerka oslavuje 45 rokov.

Alicia Silverstone sa narodila 4. októbra 1976. Už ako 6-ročná prišla do styku s modelingom a vystupovala v rôznych reklamách. 

Galéria: Alicia Silverstone

V roku 1992 sa objavila vo filme The Wonder Years, kde si zahrala dievča snov zo strednej školy. O rok neskôr hrala v erotickom trileri The Crush. Práve tam si ju všimol režisér klipu Cryin pre skupinu Aerosmith a následne hrala aj v klipoch Amazing a Crazy. Všetky tieto vystúpenia pred kamerou budovali jej imidž zvodnej tínedžerky. 

Z objektu túžby obyčajná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Práve tieto tri videoklipy viedli zas k tomu, že získala rolu v snímke Clueless. Diváci si ju mohli všimnúť aj vo filmoch Vydierači, Batman a Robin, Dožeň, čo sa dá, Scooby Doo 2, Upírky, Pes na striedačku, Dámsky klub, Chata... 

V júni 2005 sa vydala za dlhoročného partnera, muzikanta Christophera Jareckeho. O šesť rokov neskôr prišiel na svet ich spoločný syn. Manželstvo však nevydržalo, v roku 2018 začali Alicia a Christopher žiť oddelene. Rozviedli sa v novembri 2018.

Dnes má Alicia 45 rokov a samozrejme už nevyzerá ako tínedžerka. Doma vyzerá ako každá iná obyčajná mama a v spoločnosti či pred kamerami je zas za fešandu. 

Z objektu túžby obyčajná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AS)

Z objektu túžby obyčajná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Paramount Network)

Viac o téme: Alicia Silverstone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu