Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

ZDRAŽOVANIE! Ceny zvýšil aj nevestinec, ktorý sa stal virálnym vďaka gastráčom za sex: Trojka až o 20 percent

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Nebudeme si klamať. Aj keď sa o nich hovorí prevažne v pánskej a neformálnej spoločnosti, sú realitou aj na Slovensku a ich služby využíva niekoľko stoviek mužov. Reč je o erotických pánskych kluboch. Problémom je totiž to, že ani v nich sa okolo energetickej a inflačnej krízy nechodí po špičkách a peniaze potrebujú aj oni. Takto zdražili svoje služby v jednom z tých populárnejších erotických klubov. Na jednej z obľúbených služieb vzrástla cena až o 20 percent!

archívne video

Bujará párty fínskej premiérky skončila na sociálnych sieťach, takto to roztočila Sanna Marinová (Zdroj: Instagram.com)

Tento konkrétny objekt sa stal istého času ikonickým pre svoj kreatívny a ústretový spôsob úhrady za erotické služby. Svojho času mu totiž venovala pozornosť aj známa satirická stránka na sociálnej sieti Facebook. Za službu "cesta okolo sveta", čo je vlastne hodinový program v spoločnosti dvoch žien, sa dalo platiť buď v hotovosti alebo ... gastrolístkom. 

 

Konečne mysleli aj na nás chlapov obyčajných!!! Miesto neprezradíme :P

Posted by Zomri on Saturday, October 13, 2018

Drahšia cesta okolo sveta

Keďže tu však máme prítomnú infláciu, energetickú krízu a k tomu všetkému aj šetrenie s energiami, na stole je otázka, či zdraželi služby aj v týchto šteklivých salónoch. Odpoveď je jednoznačná - áno.

Na cenník nemenovaného klubu sme sa po štyroch rokoch pozreli opäť. Bohužiaľ pre pánov, aj spomínaný program "cesta okolo sveta", ktorý má už nudnejší názov "Služba č. 5" zdražel o okrúhlych 40 eur, čo je 20-percentný nárast. Zdražovanie sa týka aj ostatných služieb.  

ZDRAŽOVANIE! Ceny zvýšil aj
Zobraziť galériu (2)

Inflácia a následná kríza je tak zrejme predmetnou záležitosťou aj u takto vychytených podnikov, aj keď ide o štvorročný rozdiel. Pozitívom však zostáva, že v danom podniku stále viete uhrádzať za tieto hriešne služby stravovacími lístkami. :-)

Viac o téme: KrízaZdražovanieStriptízBordelPánsky klub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu