Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Danko po poslednom prieskume naložil Pellegrinimu: Drsné slová o jeho predstavách

Danko sa pustil po poslednom prieskum do Pellegriniho Hlasu. Zobraziť galériu (2)
Danko sa pustil po poslednom prieskum do Pellegriniho Hlasu. (Zdroj: SITA/Branislav Bibel, Ivan Fleischer, Topky/Vlado Anjel )

BRATISLAVA - Dnes sa na Slovensku objavil ďalší z prieskumov preferencií politických strán, ktorý ukázal, ako na tom aktuálne subjekty na politickom trhu približne sú. Andrej Danko ako predseda SNS sa ale jeho číslam veľmi nepotešil a zlízol si to hlavne víťazný Hlas-SD, ktorého lídrom je expremiér a bývalý Danko koaličný partner Peter Pellegrini!

Danka zrejme nahnevalo, že v prieskume AKO má jeho Hlas-SD nad 22 percent a začal poriadne štipaľvo. "Dnes agentúra AKO zverejnila, že Hlas -SD s Pellegrinim by mal opäť 22,5%. Prepáčte, neverím, že tento národ po vláde bláznov, by chcel vládu homosexuálnych lenivcov," píše v statuse predseda národniarov.

 

Danko po poslednom prieskume
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Danko)

"Slovenský národ to, čo sa deje a dialo pochopí a verím, že voľby ukážu skutočné čísla a dôveru k stranám. Inak by som politiku nevládal robiť," dodal Danko, ktorý však bol kedysi s Pellegrinim v jednej vláde, no aj tak preferoval ako lídra Smeru Roberta Fica.


PRIESKUM dáva kotlebovcom aj ich klonu poriadne na frak: Hlas pomaly stráca dych, narástli Maďari!


Andrej Danko útočí na prezidentku. Tvrdí, že LGBTI ľudia majú rovnaké práva (Zdroj: Facebook/Andrej Danko)

V poslednom prieskume agentúry AKO mala strana Andreja Danka 1,6 percent, kým hlas vedie už niekoľko mesiacov na prvom mieste, v poslednom prieskume má 22,5 percent.

Viac o téme: PrieskumReakciaAndrej DankoAKOHlas-SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu