Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prestrelka medzi Matovičom a exporadcom prezidenta vrcholí: FOTO Podávam trestné oznámenie!

Matovič bude čeliť trestnému oznámeniu od Radoslava Baťu.
Matovič bude čeliť trestnému oznámeniu od Radoslava Baťu. (Zdroj: Topky/Maarty, Facebook/Rado Baťo)

BRATISLAVA - Drsná prestrelka, ktorá sa počas tohto týždňa rozpútala medzi manželom šéfky správnej rady Štátneho ústavu na kontrolu liečiv (ŠUKL-u) Radoslavom Baťom a premiérom Igorom Matovičom, nemá konca, skôr naopak. Baťo už vzal všetko do vlastných rúk a po tvrdých opletačkách na sociálnej sieti podáva na premiéra Matoviča trestné oznámenie!

"Práve som na Okresnú prokuratúru Bratislava III podal trestné oznámenie na ZPH pre podozrenie zo spáchania trestného činu porušenia dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy podľa § 377 Trestného zákona. O vývoji situácie budeme pravidelne informovať," píše na sociálnej sieti Radoslav Baťo, ktorý pridal aj prefotené dokumenty o podaní trestného oznámenia.


Drsná prestrelka na internete: Premiér naštval exporadcu prezidenta! Moju manželku si do huby neber


Všetko sa to začalo statusmi

Všetko sa to začalo po tom, ako premiér Matovič v statuse adresoval nelichotivé slová členke správnej rady Európskej liekovej agentúry (EMA) Christe Wirthumer-Hocheovej. Za jeho slová sa ospravedlnila riaditeľka ŠÚKL Zuzana Baťová. Na to reagoval premiér na sociálnej sieti zrejme inak, než by niektorí očakávali. Radoslav Baťo je manžel spomínanej riaditeľky ŠUKLu a svojej manželky sa zastal, aj keď svojím extravagantným slovníkom. "Moju manželku si do huby neber, ty zbabelé psychopatické h**no," reagoval na Matoviča Baťo.

Ten neskôr aj zverejnil telefónne číslo na premiéra, ktoré mu ale neskôr administrátori siete vymazali. Premiér totiž deň predtým v statuse zverejnil štipľavé slová, ktoré mu Baťo adresoval.

Už to riešia aj ostatní politici

Dianie medzi Baťom a Matovičom už komentovala aj europoslankyňa Monika Beňová.

Viac o téme: Trestné oznámenieIgor MatovičRadoslav Baťo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu