Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dojímavé VIDEO, Kollár opäť prehovoril z nemocnice: Zásadný odkaz ľuďom, ktorí mu zachránili život!

Boris Kollár opäť prehovoril z nemocničného lôžka. Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár opäť prehovoril z nemocničného lôžka. (Zdroj: Facebook/Sme rodina)

BRATISLAVA - Prešlo niekoľko dní a svojim priaznivcom a verejnosti sa opäť z nemocničného lôžka po ťažkej autonehode prihovoril predseda parlamentu a šéf Sme rodina Boris Kollár. Ten už totiž v týchto dňoch vie, kto mu podal pomocnú ruku a zachránil mu život. Špeciálne ďakovné video venoval práve im.

Pomáhal mu pár, ktorý akurát išiel do služby

Kollár v úvode nového videa spomína to predošlé, v ktorom ďakoval za záchranu jeho života a tiež to, že ušiel hrobárovi z lopaty. Vtedy ešte nevedel identitu ľudí, ktorí mu pomohli po nehode. Dnes je všetko naopak a poďakoval sa osobne aj im. "Pomáhali mi dvaja neznámi záchranári, tak sa mi podarilo zistiť kto to bol," povedal Kollár pričom povedal, že pár, ktorý Kollárovi pomohol bol akurát na ceste do služby.

"Bol to človek, ktorý robí operátora v zdravotníckom systéme. Ešte raz veľmi pekne ďakujem a som skalopevne presvedčený, že takto nezištne by sa zachovala väčšina nášho národa a bez medializácie," pochvaľoval si pomoc a iniciatívu ľudí Kollár.

"Ivan Lehoczký, ktorého spomína Boris Kollár vo videu, je náš kolega z tiesňovej linky 155. Na Operačnom stredisku záchrannej zdravotnej služby SR pracujú ľudia, pre ktorých je pomáhať iným, zmyslom života. Nielen v pracovnom, ale aj osobnom živote. Prajeme skoré uzdravenie," potvrdila hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová.


Prvé VIDEO Borisa Kollára z nemocnice: Ušiel som hrobárovi z lopaty! Pomoc kamarátke je vraj v pohode


Nehoda z konca októbra

Kollár je v nemocnici po dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu 24. októbra na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Už absolvoval aj operáciu, ktorá podľa slov jeho hovorkyne Michaely Jurcovej dopadla úspešne. Po nehode mal zlomený druhý krčný stavec. Zranili sa aj jeho osobný ochranca a vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov. Záchranári pomáhali štyrom osobám. Udalosť vyšetruje polícia.

Zničené auto bezprostredne po nehode.
Zobraziť galériu (2)
Zničené auto bezprostredne po nehode.  (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

Viac o téme: NehodaVideoNemocnicaBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu