Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prežili sme magický dátum: Veľké varovanie slovenského jasnovidca! Ľudia si musia uvedomiť dôležitú vec

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – 2.2.2020. Dátum, ktorému mnohí astronómovia a numerológovia pripisujú magickú moc. Známy slovenský jasnovidec Jozef Bukai však upozorňuje na zásadnú vec.

Palindrómový dátum sa považuje za šťastný. Padol na nedeľu (02.02.2020). Palindrómový deň, čiže osem číslic, ktoré sa dajú čítať v ľubovoľnom smere, sa naposledy objavil pred 909 rokmi (11.11.1111). Najbližšie sa naskytne o 101 rokov (12.12.2121).

Známy slovenský jasnovidec Jozef Bukai však pre Topky.sk zdôraznil, že palindrómový dátum má aj odvrátenú tvár. „Niektorí astronómovia a numerológovia považujú tento dátum za pozitívny a skvelý. No veľký pozor! Spojenie nemusí byť vždy pozitívne,“ upozornil Bukai.

Jozef Bukai
Zobraziť galériu (3)
Jozef Bukai  (Zdroj: Jozef Bukai)

Ako vysvetľuje jasnovidec, dvojka symbolizuje pár, pričom dátum 2.2.2020 sa skladá až zo štyroch dvojok. „Tento dátum nám hovorí: „Ľudia spojte sa! Spojte sa tí, ktorí v sebe máte ľudskosť, ktorí máte zdravý rozum,“ povedal Bukai. Ten súčasne podčiarkol, že nula je takisto párne číslo, i keď sa zaraďuje medzi prirodzené čísla. Z uvedeného vyplýva, že nuly pohltia naše dvojky. „Ak sa ľudia nespoja proti dvom veľkým nulám, ktoré sú taktiež v tom dátume, a nezvíťazí zdravý rozum a necháme sa uniesť komerciou a rôznymi politickými vplyvmi, ktoré vplývajú na davy a masy ľudí, tak, žiaľ, tie dve nuly pohltia dvojky,“ vysvetlil jasnovidec.

Bukai na záver vyzval, aby sa ľudia nad sebou zamysleli, aby sa spojili tí, ktorí v sebe majú ľudskosť. „Tento dátum je veľký mementom pre celé ľudstvo, pre celú Zem. Ľudia by sa nad sebou mali zamyslieť, aby zvíťazil zdravý rozum a hlavne ľudskosť. Spojme sa tí ľudia, ktorí tú ľudskosť v sebe máme. Je nás určite viac. Nenechajme sa veľmocami, politickými vplyvmi a rôznymi názormi iných ovplyvniť. O tom je tento dátum,“ uzavrel. Zaujímavosťou je aj to, že včera bol 33 deň v roku a zároveň do konca roku zostávalo 333 dní.


Jasnovidec Jozef Bukai sa numerológii síce už nevenuje, no na základe dlhoročných skúseností pre Topky.sk poskytol informácie o palindrómovom dátume.

Viac o téme: NumerológiaPalindrómPalindrómový dátum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu