Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Slovenský jasnovidec predpovedal, kedy sa skončí pandémia, odhaľte jeho proroctvo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA – Naplnilo sa jeho proroctvo? Vo februári sme priniesli veľké varovanie slovenského jasnovidca Jozefa Bukaia, ktorý v súvislosti s palindrómovým dňom (02.02.2020) načrtol, že dve nuly môžu mať katastrofický scenár pre ľudstvo. Teraz pre Topky.sk predpovedal, kedy sa koronovírusová pandémia pravdepodobne skončí.

Čítajte aj: Prežili sme magický dátum: Veľké varovanie slovenského jasnovidca! Ľudia si musia uvedomiť dôležitú vec

Koronavírus, ktorý spôsobuje ochorenie COVID-19, už vyčíňa vo viac než 150 krajinách sveta vrátane Slovenska. Európa má v súčasnosti hlásených viac prípadov nákazy a úmrtí než zvyšok sveta dokopy okrem Číny. Kedy sa však koronovírusová pandémia skončí? Podľa jasnovidca Jozefa Bukaia už toto leto. „V mesiaci august sa konečne udeje niečo pozitívne, nejaká zmena ohľadne tohto vírusu,“ povedal Bukai.  

KORONAVÍRUS Slovenský jasnovidec predpovedal,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/CDC via AP, File)

Ako ďalej vysvetľuje, strach z nákazy nás dohnal späť k blízkym a činnostiam, ktoré obľubujeme. „Strach je síce negatívna emócia, ale tentokrát zbližuje rodinu. Vstúpme si do svedomia a priznajme si, že strach, či už o seba alebo svojich blízkych, nás dohnal späť. Niekoho k rodinnému krbu, niekoho do záhradky, iného zas k športu. Dohnal nás späť k tomu, čo radi robíme,“ uviedol.  

Podľa jasnovidca je nový koronavírus následkom toho, že ľudia jednoducho prestali byť ľuďmi. „Vďaka tomu, že ľudia sa v posledných rokoch už naozaj začali správať ako zvery, žiaľ, postihla nás aj choroba, ktorá sa donedávna týkala len zvierat. Z ľudí sa začala vytrácať ľudskosť a cit, emócie a duševné hodnoty, ktoré z nás okrem reči a vrodenej inteligencie robili ľudí,“ povedal Bukai.

Viac o téme: SlovenskoCOVID-19Jasnovidec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu