Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodinka s malými deťmi zažila dramatické chvíle: VIDEO Na výlete ich prenasledoval medveď!

Rodinu prenasledoval na výlete medveď.
Rodinu prenasledoval na výlete medveď. (Zdroj: YouTube/Storyful Viral)

WHISTLER - Rodina s tromi malými deťmi má za sebou dramatický zážitok. V kanadskom Whistleri v Britskej Kolumbii ich prenasledoval medveď baribal. Dlhú dobu sa nemohli šelmy zbaviť. Udalosť je zachytená na videu.

Video nakrútila Brighton Peachyová, ktorá absolvovala s manželom a troma deťmi výlet v okolí Whistleru. V jednom okamihu zistili, že v ich stopách ide medveď baribal. Rodina nezazmätkovala a snažila sa dodržať pravidlá, ktoré sú určené pre stretnutie s medveďom vo voľnej prírode.

Matka na medveďa kričala a otec mával rukami, aby šelmu odplašili. Svojho syna vyzvali, aby neutekal. Žiaľ, tieto opatrenia sa minuli účinku a medveď ich prenasledoval ešte 1,5 kilometra.

Rodičia s tromi deťmi sa po čase stretli s väčšou skupinou turistov, ku ktorej sa pripojili. Medveď im po chvíli našťastie zmizol z dohľadu. „Bola to dobrá lekcia, pretože aj keď poznáte všetky odporúčania o tom, čo by človek mal robiť, divokú zver to niekedy nezaujíma. Ste na jej území,“ napísala Peachyová na sociálnej sieti.

Viac o téme: RodinaMedveďPrenasledovanieKanada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu