Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Temná ulička v Chorvátsku: Radšej by ste do nej nemali chodiť, PREKVAPIVÝ dôvod

Ulička sa už stáva nočnou morou pre dovolenkujúcich, Čiovo, Chorvátsko.
Ulička sa už stáva nočnou morou pre dovolenkujúcich, Čiovo, Chorvátsko. (Zdroj: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca)

ČIOVO - Keď to nejde, tak to nejde. V dnešnej dobe sa už takmer vo všetkom spoliehame na elektroniku. Každý rokom prichádzajú na pulty nové zariadenia, ktoré by nám mali uľahčiť život. Nie vždy je to ale pravda. V niektorých situáciách by sme sa mali radšej spoľahnúť na vlastný rozum.

Na facebookovej stránke "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" sa objavil príspevok, nad ktorým sa pozastavil nejeden divák, píše Dnevnik. Fotografia na prvý pohľad pekného červeného auta vyvoláva dojem, že sa vodičovi podarilo excelentne zaparkovať. Opak je však pravdou. 

Dotyčný vodič si totiž pri jazde nechal poradiť od navigácie a skončil tam, kde by za iných okolností auto nemalo čo robiť. Nebol však ani zďaleka prvý. Táto úzka ulička v Čiove sa stala osudnou už pre nejedného vodiča so zapnutým GPS. Aj popis na Facebooku "Ulica obetí GPS" jasne poukazuje na to, že "chybička" sa stala už vo viacerých prípadoch. 

 

Ulica žrtava GPS-a #stiga_novi

Posted by Dnevna doza prosječnog Dalmatinca on Sunday, June 5, 2022

Fotografia inšpirovala tiež mnohé komentáre na Facebooku: "Sparťania tu zastavili Peržanov", alebo "trochu mydla na dvere a pôjde to". 
 

Viac o téme: DopravaChorvátskoGPSČiovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu