Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Záhadné zvuky vychádzajúce z jazera vydesili obyvateľov: To musíte počuť!

(Zdroj: Twitter/Colorado Parks and Wildlife)

STEAMBOAT SPRINGS - Konšpirační teoretici veria, že množstvo záhadných zvukov, ktoré bolo počuť z jazera v Colorade, je dôkazom toho, že pod vodou sa nachádza mimozemská základňa. Iní užívatelia Twitteru však majú odlišné teórie.

Z dna jazera v Colorade v meste Steamboat Springs sa ozývajú podivné zvuky. Podarilo sa ich zachytiť zamestnancom Coloradskej správy parkov a divočiny, ktorí ich zverejnili začiatkom tohto mesiaca na Twitteri. Tam si ho všimli nadšenci zo skupiny UFO Sightings Daily, ktorí tvrdia, že pod vodou sa nachádza mimozemská základňa. "Zvuky poukazujú na to, že hlboko pod jazerom je mimozemská základňa, ktorá zosilňuje zvuky pod ňou, pretože je zamrznutá. Funguje ako zosilňovač," uviedol Scott C. Waring. 

Podľa jeho slov sú zvuky stopercentným dôkazom o existencii mimozemšťanov. "Ale ak zvukové signály dokážu cestovať hore z mimozemskej základne, potom by fungovalo aj posielanie signálov späť dole na základňu. Dosť hlasný reproduktor umiestnený vo vykopanej jeden meter hlbokej ľadovej diere v strede jazera by stačil na poslanie zvukového signálu," myslí si Waring. 

FOTO Google Maps mali odhaliť existenciu mýtického netvora: Záhadu vidno až z vesmíru

To však nie je jediná teória týkajúca sa tohto fenoménu. Väčšina ľudí má pragmatickejšie vysvetlenie, podľa ktorého zvuky môžu byť spôsobené pohybom ľadu. "Ľad vydáva tento zvuk v náhodných časoch, keď je hrubší a tenší," poznamenal jeden z komentujúcich. "Sám som tieto zvuky počul v zime, keď bol ľad. Nemá to nič spoločné s mimozemšťanmi," pridal sa ďalší užívateľ. Jeho slová o pôvode zvukov potvrdila aj Coloradská správa parkov a divočiny. 

Viac o téme: JazeroMimozemšťaniaZáhadaUFOColorado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu