Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO nechutného objavu pri renovácii domu: Manželia cítili strašný smrad, pozreli pod koberec...FUJ!

(Zdroj: TikTok/candyrainsalon)

LONDÝN - Pri rekonštrukcii nehnuteľnosti môžu nastať situácie, ktoré človeka zaskočia či dokonca vydesia. Svoje o tom vie žena, ktorá pod kobercom objavila obrys ľudského tela nakreslený kriedou. Ďalší pár zase pod podlahou narazil na tajnú šachtu. Ich video získalo na TikToku množstvo reakcií.

Keď rekonštruujete novokúpený byt alebo dom, môžete naraziť na čokoľvek. Nedávno sa na internet dostal príbeh ženy, ktorá našla kriedový obrys tela ukrytý pod kobercom v obývačke, keď menila podlahy. Na ďalšiu bizarnosť narazil aj tento pár z Veľkej Británie. 

VIDEO Objav pod vrstvou tapiet pri rekonštrukcii domu ženu totálne vydesil: Predaj ho a odsťahuj sa!

Užívateľka TikToku známa ako @candyrainsalon sa pochválila pokrokom v renovácii svojho domu zo 16. storočia. Po tom, čo so svojím partnerom roztrhala koberec v miestnosti, ktorá im má slúžiť ako spálňa, objavili tajnú šachtu. Keď sa ju pokúsili otvoriť, zacítili niečo odporné. Podľa ich slov to zaváňalo vlhčinou. Napokon sa im to podarilo. "Panebože!" skríkla žena, keď sa pozrela dovnútra a zbadala drenážny systém, inými slovami odpadovú rúru z toalety.

@candyrainsalon

#secret #renovation #oldhouse #diy #mystery #gross #renovationproject

♬ original sound - Candy Rain Salon

Video zaznamenalo obrovský úspech, bolo videné už viac ako miliónkrát a získalo viac ako 35 000 pozitívnych reakcií. "Položte na to sklo, vložte do neho pár LED svetiel a použite ho ako dekoráciu," zavtipkovala jedna užívateľka. Iní priznali, že pri pozeraní videa si doslova vedeli predstaviť ten nepríjemný zápach.

Viac o téme: RekonštrukciaObjav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu