Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Objav pod vrstvou tapiet pri rekonštrukcii domu ženu totálne vydesil: Predaj ho a odsťahuj sa!

(Zdroj: TikTok/loubobang)

LOUTH - Obyvateľka anglického mesta Louth zdokumentovala vo svojom TikTok videu objav, na ktorý narazila pri rekonštrukcii starého domu. Odkaz ukrytý pod vrstvou tapiet pôsobí dosť desivo a v jej prípade je o to hrozivejší, že poukazuje na dátum jej narodenín.

VIDEO Manželia prerábali dom, ktorý si kúpili: Desivý objav pod vrstvou tapiet

Autorke komédií známej ako Loubobang nebolo veľmi do smiechu, keď narazila na stene 150-ročnej budovy na nápis, ktorý tam pravdepodobne zanechali niektorí z predchádzajúcich majiteľov. Ukrytý bol pod viacerými vrstvami tapiet. "Kým som sa dostala k pôvodnej omietke, musela som odstrániť asi päť vrstiev. Najskôr som zbadala nejaké písmená a zaujímalo ma, čo to je," začína žena svoje rozprávanie.

@loubobang

##fup ##fyp ##foryoupage ##georgianhouserenovation ##loubobang ##tiktok ##originalcomedian ##realwork

♬ original sound - Loubobang

Nakoniec zistila, že v nápise je spomenutý dátum 10. september a slovo "DOOMSDAY", čo znamená súdny deň. "Dôvod, prečo som sa vystrašila je ten, že 10. septembra mám narodeniny. A všetko je to nejaké divné," pokračuje autorka videa.

@loubobang

##fup ##fyp ##foryoupage ##tiktok ##comedian ##loubobang ##georgianhouserenovation ##realwork

♬ The X Files Theme - John Beal

Jej fanúšikovia sa ju snažili upokojiť a o súvislosti s jej dátumom narodenia hovoria ako o náhode. "V tento deň v roku 1846 získal americký vynálezca Elias Howe patent na svoj šijací stroj," podotkol jeden z nich. Iní sú však zhrození a boja sa, že ide o varovanie pred zničením civilizácie v budúcnosti. "Predaj dom, odsťahuj sa ďaleko, zmeň si meno. Malo by to byť v poriadku," odkázala Loubobang jedna osoba. 

Viac o téme: TapetaObjavRenovácia domu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu