Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Skúška svadobného mejkapu dopadla katastrofálne: Nevesta pozrela do zrkadla a... uf!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Svadba je nepochybne udalosť, ktorú si minimálne ženích s nevestou chcú pamätať do konca svojho života. Nemusí to tak ale byť v prípade, že sa niečo pokazí. Príkladom je mladá žena, ktorá sa na TikToku podelila s hrôzostrašným svadobným mejkapom.

Každá nevesta chce na svojej svadbe vyzerať čo najlepšie. Niekedy to ale nedopadne úplne podľa jej predstáv, čoho dôkazom je žena menom Timbra Hendersonová. Na TikToku zverejnila video s fotografiami nie príliš atraktívneho skúšobného svadobného líčenia, ktoré bolo výsledkom nedorozumenia s vizážistkou. Vo videu sa najprv objaví fotka zobrazujúca to, čo si dievčina priala - impozantné dymové líčenie a na perách nanesený nude rúž. Namiesto toho však skončila s poriadne tmavými očnými tieňmi, čo rozhodne nepôsobilo elegantne, skôr vulgárne. 

@timberahh

When your wedding makeup trial goes horribly wrong ##greenscreen ##makeup ##mua ##MakeMomEpic ##wedding ##wifey ##wife

♬ original sound - Madeline

Video videlo už vyše 112-tisíc ľudí, niektorí Timbre vyjadrili svoje sympatie. "Uhm, to robila vaša dvanásťročná sestra? Nie odborník?" znie jeden z komentárov. "Našťastie to bola len skúška, nestalo sa to v deň svadby," poznamenal ďalší z užívateľov. 

Romantika v rakúskych Alpách sa zmenila na katastrofu: Sekundy po tom, ako dievčina povedala "áno"

Timbra ešte neskôr dodala, že o tomto nedorozumení vizážistku informovala a za skúšobné líčenie jej zaplatila. Následne zašla do supermarketu, kde si kúpila pomôcky na odličovanie a začala hľadať novú vizážistku. Je zrejmé, že v deň svojej svadby rozhodne nechce zažiť nič podobné. 

Viac o téme: NevestaMejkap
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu