Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Žena (28) sa zobudila po prepitej noci: Keď zbadala, kto vedľa nej leží v posteli, bola zdesená

Mia Flynnová
Mia Flynnová (Zdroj: Facebook/Mia Flynn)

RHYL - Každý si aspoň raz z noci plnej popíjania doniesol domov malý suvenír. Iba málokto si ale zvolí živého a obrovského psa. To je príklad mladej Britky, ktorá sa zobudila a nedokázala veriť vlastným očiam. Priznala, že sa neskutočne vyľakala, keď na ňu civel veľký husky.

Dvadsaťosemročná Mia Flynnová z Walesu sa odobrala domov po tom, čo v nedeľu večer vypila tri fľaše vína u kamaráta. Pohodlne sa uložila do postele a zaspala. Keď sa však ráno zobudila na to, že jej je zle, ostala v šoku. Zízal totiž na ňu neznámy pes. Bála sa, že na ňu zaútočí. "Som príliš vystrašená, aby som sa mohla pohybovať v posteli," uviedla Mia v prvom videu, kde následne ukáže obrovského chlpatého psa, ktorý relaxuje hneď vedľa nej. 

Neskôr si našla v mobile video, ktoré všetko objasňuje. Hovorí v ňom o niečom, čo pripomína vlka, že ju to zobralo domov. Napriek tomu, že Britka bola značne opitá, dokázala všetko zdokumentovať. Nepamätala si však, že prišla za mamou, ktorá vtedy fajčila a oznámila jej, že má nového spoločníka. "Všetko som nahrala na Snapchat. Takto som si dala celý príbeh dohromady. Takže krátko po polnoci, keď ma pes začal prenasledovať, som kráčala domov. Iba sa túlal po ulici, tak som ho vzala so sebou domov," vysvetlila. 

Následne na Facebooku uverejnila príspevok s informáciou, že husky je stále u nej doma, ak by ho náhodou niekto hľadal. Flynnovej sa napokon ozval jeho majiteľ, ktorý keď si pozrel jej príbehy na Snapchate, od smiechu priam plakal. Dokonca sa jej poďakoval, že nechala psa prespať u seba. 

Viac o téme: PesHuskyOpilosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu