Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ľudia pri pohľade na FOTO s dievčaťom nechápu: Veď je zaliata do dlažby!

(Zdroj: Reddit/MK24ever)

LONDÝN - Príspevok mamičky zverejnený na Reddite vzbudil obrovský záujem užívateľov a zároveň ich poriadne mätie. Väčšine z nich sa totiž nepodarilo odhaliť, ako mohla jeho autorka dokonale zakamuflovať polovicu tela svojej dcérky a vyvolať dojem, že je zaliata do dlažby.

"Kde je zvyšok tela?" pýtajú sa užívatelia Redditu pri pohľade na fotku malej brunetky, ktorej z chodníka vytŕča iba trup, ruky a hlava. Jej autorkou je matka, ktorá optickú ilúziu vytvorila, aby preverila pozorovacie schopnosti užívateľov. "Hľadal som dve hodiny a som úplne vyvedený z miery a naštvaný," píše jeden z nich. Ďalší priznal, že fotografia ho privádza do šialenstva, pretože to naozaj vyzerá tak, akoby bolo dievča uväznené v betóne. 

Záhadu nakoniec vyriešila jedna osoba vďaka svojim orlím očiam. Zistila, že dievčatko kráča vedľa nízkeho múru a vidno mu preto iba vrchnú časť tela. Horná časť múru má veľmi podobný farebný odtieň ako chodník tiahnuci sa po ľavej strane aktérky. Múrik a chodník takto spolu splývajú a na prvý pohľad pôsobia ako jednoliaty celok. "Trvalo mi veky, kým som na to prišiel!" priznal sa riešiteľ úlohy.

Viac o téme: HádankaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu