Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Mladík žije už rok vo svojom dome s pavúkom: Neuveríte, do akej veľkosti narástol

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Jake Gray/Australian spider identification page)

CAIRNS - Mladík z Austrálie sa pochválil fotografiou nájomníka, s ktorým sa delí o spoločný priestor vo svojom dome v meste Cairns. Pohľad na obrovského pavúka z čeľade maloočkovité vydesil mnohých užívateľov sociálnej siete, ale podľa odborníkov nejde o veľmi agresívny a nebezpečný druh.

Žena si chcela v obchode vyskúšať podprsenku: Tá ukrývala hrôzu na FOTO!

Jake Gray zverejnil na Facebooku fotku veľkého pavúka, ako lezie po stenách jeho domu. Užívateľov ale ešte viac zaskočil fakt, že mladík zdieľa s týmto "nájomníkom" spoločný priestor už zhruba rok. "Pozrite sa na toto veľké dievča," okomentoval pyšne svoj záber. Tzv. huntsman spider sa usadil v jeho dome minulý rok, keď ešte nebol taký veľký. Za ostatných dvanásť mesiacov však narástol do úctyhodných rozmerov.

FOTO Mladík žije už
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jake Gray/Australian spider identification page)

Niektorí užívatelia sa mladíka spýtali, či si účtuje nájom a zaujímalo ich aj to, kto je vlastne pánom domu. Napriek desivej veľkosti nie sú pavúky z čeľade maloočkovité nejak nebezpečné. Ako u väčšiny pavúkovcov, aj v ich prípade môže uštipnutie síce spôsobiť isté komplikácie, no sú veľmi plaché a zvyčajne sa dajú na útek. "Sú to priateľskí kamoši, ale asi by som dobre nespával, keby mi nejaký pobehoval po dome," uviedla jedna osoba. 

Viac o téme: PavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu