Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena si chcela v obchode vyskúšať podprsenku: Tá ukrývala hrôzu na FOTO!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - S prekvapením, aké by zrejme nechcela zažiť žiadna žena, sa na sociálnych sieťach zverila Austrálčanka Katie Pringová. Pri návšteve obchodného domu si chcela pozrieť spodnú bielizeň, keď v jednej z podprseniek našla schovaného pavúka. Informoval o tom spravodajský server news.com.au.

"Nebola som sama, kto dnes nakupoval podprsenky," napísala Katie pod fotku. Stovky žien na sociálnej sieti vyjadrili svoje zdesenie. "Takto si človek uvedomí, že je naozaj v Austrálii," poznamenala jedna z užívateliek. 

Žena si chcela v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Kmart Mums)

Na tomto kontinente žije asi dvetisíc druhov pavúkov, niektoré sú jedovaté. Nejde o ojedinelý úkaz, ktorý vyvoláva mráz na chrbte nielen u ľudí trpiacich arachnofóbiou. Christine Jonesová z Nového Južného Walesu našla obrovského pavúka, ako sa ukrýva pod kľučkou dverí jej auta. "Najprv som si myslela, že sú tam nejaké chlpaté húsenice. Všimla som si ho až na poslednú chvíľu," uviedla Jonesová, ktorá fotografiu nežiaduceho pasažiera zverejnila na facebookovej stránke Austrálskej identifikácie pavúkov. 

Viac o téme: PavúkPodprsenkaAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu