Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Anna dostala správu od svojho lekára, ktorú by nikdy nečakala: Jeho slová ju pobúrili

(Zdroj: Twitter/Anna)

LONDÝN - Mladá žena zostala poriadne zaskočená po tom, ako dostala správu od svojho lekára, ktorý ju pozýval na rande. Zneužil pritom osobné údaje, ktoré mala uvedené vo svojej zdravotnej karte, aby ju mohol kontaktovať. No od ľudí dostala reakcie, ktoré ani v najmenšom nečakala.

Dievčina menom Anna sa posťažovala na Twitter, že lekár, u ktorého pred pár dňami absolvovala vyšetrenie, ju kontaktoval v súkromnej veci. Na Instagrame jej totiž zanechal správu, v ktorej ju pozýva na rande. "Ahoj. Bude ti to asi pripadať divné, ale ja som ten lekár, ktorý ti nedávno robil krvný test v nemocnici. Si pekná baba a vyzerala si sympaticky, takže to skúšam," stojí v nej.

Anna odpísala: "Ahoj HR, si to ty?", za čo sa jej dostalo odozvy, ktorú vôbec nečakala. Užívatelia ju totiž skritizovali za to, že odhalila lekárove iniciály, čím ho vystavila možnosti prezradenia jeho identity a tým zas ohrozila jeho prácu. Napriek tomu, že lekár porušil dôvernosť medzi ním a pacientkou, keď zneužil jej telefónne číslo uvedené v karte na to, aby ju zbalil, si ľudia myslia, že ženina reakcia bola prehnaná. "Nemyslím si, že sa zachoval správne, ale rovnako si nemyslím, že by kvôli tomu mal teraz prísť o prácu. Áno, mal by si uvedomiť, že podobné veci robiť nemôže, ale to zas neznamená, že kvôli tomu teraz kompletne zničíte jeho budúcnosť," napísal jeden užívateľ. 

Slovák zverejnil otrasný zážitok z rande: Ženy, TOTO nikdy nerobte, inak muži pred vami zdrhnú!

Dievčina sa neskôr v komentároch snažila všetko uviesť na pravú mieru. Vraj nechcela nikomu zničiť kariéru, vadí jej akurát to, že porušil ochranu súkromia. S dotyčným chlapíkom sa neskôr spojila, aby sa uistila, že nedostal vyhadzov. "Nevyhodili ho a uvedomil si, že sa správal nevhodne," uzavrela tento incident. 

Viac o téme: LekárRande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu