Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík chcel na oslave svojich 30. narodenín zamachrovať: Takmer sa zabil, strašné VIDEO

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/lil__di13)

MOSKVA - Dimitrij Prigorodov z Ruska predviedol na narodeninovej oslave svojich okrúhlych narodenín poriadne riskantný kúsok, vďaka ktorému skončil na operačnom stole. Napriek bolestivým zraneniam ho zverejnil na sociálnej sieti a má veľkú radosť z toho, ako sa jeho známi na všetkom zabávajú.

Alkoholom opantaná myseľ býva zvyčajne silným vyzývateľom do boja so zdravým rozumom. Dokazuje to aj správanie Dimitrija, ktorý sa na oslave svojich tridsiatych narodenín pokúsil skočiť do bazéna cez interiérové okno. "Prenajal som chatu, oslavovali sme a pili. Zdalo sa mi, že je to dobrý nápad," začína svoje rozprávanie. 

Mladík chcel na oslave
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/lil__di13)

Dimitrij ale bohužiaľ pri skoku zle odhadol vzdialenosť, a tak namiesto do bazéna dopadol na sklenené zábradlie a zdemoloval ho. Narazil si pri tom hrudník a roztrhol väzy na ľavej ruke a nohe. Kvôli zraneniam už podstúpil dve operácie.

Hoci sa počin bankára z Moskvy skončil bolestivo, na jeho peňaženku to žiadny efekt mať nebude. Kvôli chybe v zmluve, ktorú podpísal s majiteľom chaty, totiž nie je povinný uhradiť škodu, ktorú spôsobil. "Nie som na seba hrdý, ale aj tak som to video zverejnil a prekvapilo ma, aký má veľký úspech," dodal svojrázny mladík.

Viac o téme: RuskoSkok do bazéna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu