Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matka si všimla, že jej syn (13) chodí čudne a pomaly: Keď zistila prečo, ostala zdesená

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

WEINAN - Unavený tínedžer z čínskej provincie Shaanxi chcel zostať večer čulý kvôli domácej úlohe, a tak zvolil drastickú metódu, ako nezaspať. Po mnohých hodinách utrpenia si jeho matka všimla, že akosi čudne chodí. Chlapec nemal na výber a musel priznať, čo to spôsobuje. Zabolí vás už len pri čítaní nasledujúcich riadkov!

Trinásťročný Xiaolong zvolil drastický spôsob, ktorým chcel oddialiť spánok. Potreboval si totiž v noci dokončiť domácu úlohu a obával sa, že hlásiace sa driemoty mu v tom zabránia. A kým iní študenti v takejto situácii siahajú skôr po energetických nápojoch, on si do močovej rúry vložil desaťcentimetrovú ihlu na akupunktúru, ktorú si do zásuvky odložila jeho babka. Dúfal totiž, že bolesť ho preberie a nedovolí mu spať. 

Matka si všimla, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dlhých pätnásť hodín pociťoval v dôsledku svojho konania ukrutnú bolesť. Jeho mama si všimla, že pomaly chodí a donútila ho prezradiť jej, čo spravil. Okamžite syna zobrala do nemocnice, kde mu urológ vybral cudzí predmet z tela. "Pacient mal obrovské šťastie. Stačil prudší pohyb a ihla by mu prepichla močový mechúr alebo tepnu a mohol vykrvácať," uviedol ošetrujúci lekár Wang Shengxing. 

Mladík (31) chcel prežiť niečo výnimočné: Strčil si do penisu... ani nechcite vedieť čo

Xiaolong sa pomaly zotavuje. Užívatelia, ktorí sa o tomto prípade dozvedeli cez sociálne médiá, sú zhrození. Ako to nakoniec dopadlo s chlapcovou domácou úlohou, nie je známe. Lekári prostredníctvom drsnej fotografie zachytávajúcej krvavú ihlu varujú všetkých tínedžerov, aby neskúšali nič podobné.

Viac o téme: ČínaŠtudentPenisDomáca úloha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu