Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (31) chcel prežiť niečo výnimočné: Strčil si do penisu... ani nechcite vedieť čo

Čo ho len k tomu viedlo? Zobraziť galériu (2)
Čo ho len k tomu viedlo? (Zdroj: AsiaWire)

FUZHOU - Mladý Číňan si myslel, že visiaci zámok môže byť skvelou sexuálnou hračkou. Až keď si kovový predmet zatlačil hlboko do močovej rúry, pochopil, že má problém. Bolestivá operácia, ktorú musel podstúpiť, mu snáď ako varovanie stačila a do budúcnosti neplánuje praktizovať nič podobné.

Nemenovaného tridsaťjedenročného muža hospitalizovali v nemocnici v meste Fuzhou vo východnej časti Číny. Lekárom vraj neuviedol, čo ho viedlo k tomu, aby začal experimentovať s visiacim zámkom a strčil si ho cez penis do močovej rúry. Pravdepodobne túžil prežiť niečo výnimočné, a to sa mu nakoniec aj splnilo. Bolestivá operácia jeho mechúra je určite zážitok, na ktorý len tak ľahko nezabudne.

Mladík (31) chcel prežiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: AsiaWire)

"Zámok uviazol mužovi v močovom mechúri. Všetko ukázala röntgenová snímka. Okamžite sme ho museli operovať," prezradil ošetrujúci lekár. Súčasný stav pacienta nie je známy a nevedno ani to, či mu po bolestivej sexuálnej hre nezostanú trvalé následky.

Mladík (31) chcel prežiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: AsiaWire)

Muž použil plastovú fľašu ako sexuálnu hračku. To, čo prišlo potom, by nechcel zažiť nikto

Inak, Číňania sú známi podobnými experimentmi. Len nedávno museli lekári v meste Shenyang vyoperovať z penisu tridsaťpäťročného muža pätnásť ihiel, ktoré si postupne v priebehu roka strkal do močovej rúry. Lekára navštívil až vtedy, keď sa mu v moči objavila krv. Svoje nepochopiteľné správanie odôvodnil tým, že mu vpichovanie ihiel prinášalo neuveriteľnú rozkoš.  

Viac o téme: ZámokČínaMočová rúra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu