Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Brenda (28) sa vrhla na svojho milenca počas sexu: FOTO Zaviazala mu oči a potom mu odrezala...

Brenda Barattiniová Zobraziť galériu (4)
Brenda Barattiniová (Zdroj: profimedia.sk)

CORDÓBA - Mladú účtovníčku Brendu Barattiniovú uznali vinnou z pokusu o vraždu hudobníka Sergia Fernandeza (42) na súdnom pojednávaní v argentínskom meste Cordóba. Za mrežami si má odsedieť 13 rokov. Žena sa priznala, že útok na svojho vtedajšieho milenca plánovala, ale nemala v úmysle ho zabiť. Pri sexe ho napadla a odrezala mu penis aj so semenníkmi. Našťastie, krvácajúceho muža sa v nemocnici lekárom podarilo zachrániť.

Maria (48) už nemohla vydržať násilie: VIDEO Brutálna vražda manžela, odrezala mu penis a...

K incidentu došlo podľa portálu MailOnline 25. novembera 2017 vo štvrti zvanej Nueva Cordoba, jednej z najmódnejších a najvyhľadávanejších oblastí Cordóby. Barattiniová svoj útok na súde odôvodnila tým, že Fernandez poskytol jej sexvideá a obnažené fotografie jeho priateľom a zaobchádzal s ňou ako s trofejou. "Urobil zo mňa sexuálny predmet. Zničil moje súkromie, môj život a moju kariéru. Všetko bolo zničené," uviedla pred porotou.

Brenda (28) sa vrhla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Fernandez povedal, že ho žena napadla, keď ho počas erotických hier prinútila nasadiť si na oči pásku. Potom mal hádať, kde sa ho dotkne. „Chcela ma tiež priviazať, ale to som jej nedovolil. Začala na mne praktizovať orálny sex. Zrazu som niečo zacítil. V tom momente ma chcela zabiť,“ opísal muž pravdepodobne najhoršie chvíle svojho života.

Brenda (28) sa vrhla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Muža zachránili susedia, ktorí počuli krik a upozornili políciu. Približne 90 percent jeho penisu bolo odrezaných záhradnými nožnicami spolu so semenníkmi. Fernandez strávil v nemocnici osem dní v umelom spánku a uviedol, že jeho mužstvo je teraz „iné“ a stále trpí záchvatmi paniky a nespavosťou, rovnako ako aj neustálym pocitom, že ho ženy chcú pri sexe zabiť.

Brenda (28) sa vrhla
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Porota uznala v stredu popoludní Barattiniovú jednomyseľne vinnou a súd rozhodol o treste odňatia slobody vo výške 13 rokov nepodmienečne. Jej matka na rozsudok zareagovala nadávkami a utiekla zo siene. Očakáva sa, že ženin obhajca sa voči rozsudku odvolá. Považuje ho za neslýchaný. Doteraz podľa neho nebol totiž nikto v Argentíne odsúdený za pokus o vraždu za to, že niekomu poranil penis.

Viac o téme: PenisSúd útok Brenda Barattiniová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu