Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž mal počas spánku problémy s dýchaním: FOTO Pripravil pascu a neveril, kto sa ho snaží zabiť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

LONDÝN – Istý muž pociťoval každú noc pri spánku problémy s dýchaním. Keď sa v noci prebral a pohol sa na posteli, dýchal normálne. Nevedel pochopiť, kde je problém. Nastavil si teda na noc nad posteľ fotoaparát, aby zistil, prečo tak zle spí. Dôvod bol naozaj veľmi zvláštny.

Ženu zo spánku vyrušila sexuchtivá dvojica: Počula som, ako dvakrát vyvrcholila, drsný ODKAZ!

Spánok je dôležitou súčasťou života a bez pravidelných pár hodín v posteli by ste boli všetci ako chodiace mŕtvoly. Ak vám teda niekto alebo niečo narúša hlboký spánok, mali by ste čím skôr dať veci do poriadku. Muž, ktorý mal v noci problémy s dýchaním, sa rozhodol nainštalovať si k posteli fotoaparát, aby zistil, čo sa v noci deje uňho v spálni. Keď si neskôr prezeral zábery, čoskoro zistil, že dôvod jeho zlého spánku je veľmi jednoduchý. Ukázalo sa, že do jeho izby prišla mačka a keď zhasol svetlo, ľahla si mu na tvár.

Muž mal počas spánku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Muž zdieľal fotografie na Twitteri na účte @stluis_htx. Jeho post rýchlo získal vyše 1,4 milióna lajkov a vyše 360-tisíc zdieľaní. Tisíce ľudí komentovali jeho príspevok. Mnohí sa obávali, že sa mačka snaží udusiť svojho majiteľa. Istý muž napísal: „Tvoja mačka sa ťa snaží zavraždiť.“ Ďalší namiesto výrazu spánkové apnoe vymyslel: „Máte spánkové mačknoe.“ Istá žena komentovala: „Tá mačka vyzerá sladko, ale verte mi, ona sa vás snaží pomaly zabiť.“ Iní začali zdieľať divné veci, ktoré im zvieratá robili, keď spali. „Zobudil som sa uprostred noci na to, že mi mačka meravo pozerá do očí, kým na mne leží.“

Muž mal počas spánku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

„Moja mačka mi tiež spávala na tvári. Zobudil som sa lapajúc po dychu, pretože jej tučná r** ma doslova dusila.“ 

Muž však na Twitteri nezverejnil, ako naložil s mačkou, latentnou vrahyňou.

Viac o téme: MačkaFotoaparátDychApnoeSpánok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu