Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Mužovi na letisku vážili batožinu, bola príliš ťažká: Takto sa vyhol poplatku navyše

(Zdroj: Youtube/That's Life! UK and USA!)

NICE - Prekročený limit hmotnosti batožiny na letisku vám môže z vrecka vytiahnuť slušnú sumu peňazí. Šikovným riešením je vrstvenie oblečenia, ktoré vás síce v letných horúčavách poriadne zahreje, ale ušetrí vám peniaze. Svoje o tom vie aj John Irvine. Tento Škót neváhal a všetky tortúry na letisku absolvoval naobliekaný ako cibuľa, len aby odľahčil svoj kufor a vyhol sa poplatku navyše.

Johnovi minulú sobotu na letisku vo francúzskom meste Nice zamestnankyňa spoločnosti EasyJet pri check-ine oznámila, že si za svoj let do Edinburgu bude musieť priplatiť kvôli preťaženej batožine. Škót to vyriešil po svojom. "Otec mal kufor ťažší o osem kilogramov. A tak si na seba na letisku navliekol pätnásť tričiek a košieľ, len aby nemusel priplácať," uviedol syn Josh (17) na Twitteri pod zábermi otca, ktorý vyzeral ako cibuľa.

Vonku bolo v tom čase zhruba tridsať stupňov, ale Irvine to zvládol. Menší problém mal iba počas bezpečnostnej kontroly, pretože vyzeral ako pašerák a pútal pozornosť personálu. Nakoniec ho ale nechali prejsť až do lietadla. John sa vraj najskôr na syna hneval, keď videl, ako sa video šíri po sociálnej sieti a bombardujú ho nie vždy lichotivé komentáre. S odstupom času sa na tom ale pobavil. 

Viac o téme: LetiskoBatožinaBezpečnostná kontrola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu