Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chlapec odpísal krásku na zoznamke za jej šaty na FOTO: Tisícky ľudí ho zvozili za jeho drzé slová

Thea Lauryn Chippendaleová Zobraziť galériu (3)
Thea Lauryn Chippendaleová (Zdroj: Instragram/thealaurynchippendale)

LINCOLN - Dvadsaťročná študentka zostala šokovaná po tom, ako náhodný chlapec na Tinderi nevhodne okomentoval jej šaty. Podľa jeho slov by si mala kúpiť niečo z lepšieho obchodu. Dievča sa so svojím príbehom podelilo na internete, reakcie na jej príspevok sú ostré.

Tínedžerka (17) si sama ušila tie najkrajšie šaty na promócie: Páčia sa aj vám?

Viac ako 91-tisíc ľudí okomentovalo príspevok They Lauryn Chippendaleovej o chlapcovi menom George, ktorého nazývajú "obyčajným ignorantom". Georga náhodne spoznala v zoznamovacej aplikácii Tinder. Už prvá správa v konverzácii neznela príliš priateľsky.

„Nebudem klamať. Šaty, čo máš oblečené na poslednej fotke, ti veľmi nepomáhajú,“ napísal Thei. Študentka zostala správou šokovaná. „Prečo si myslíš, že to môžeš komentovať?“ odpísala Georgovi.

Chlapec odpísal krásku na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instragram/thealaurynchippendale)

Na to jej odpísal, že ak by jej to nenapísal, v noci by ani nezaspal. „Niečo ti poviem. Dospej už konečne! A nakupuj v niečom menej podradnom. Ďakujem,“ znie ďalšia správa od Georga. Uvedené šaty si totiž Thea kúpila podľa neho v lacnom obchode, hoci to nebola pravda. Thein príspevok na Twitteri sa rýchlo dostal do centra pozornosti mnohých ľudí a tí chlapca vôbec nešetrili.

„Žene, ktorá je evidentne sebavedomá, hovorí, aby dospela? Je to zle maskovaný pokus o vyriešenie vlastných problémov s vlastným výzorom,“ odkazuje jeden z komentárov. „Je to ignorant, ktorý nemá nič iné na práci, len prostredníctvom internetu zosmiešňovať ľudí,“ napísala ďalšia osoba.

Chlapec odpísal krásku na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instragram/thealaurynchippendale)

Študentku Lincolnovej univerzity Georgove správy spočiatku nahnevali a bola skutočne zdrvená. Vďaka pozitívnym a láskavým názorom ľudí na Twitteri sa však snaží celú situáciu brať s nadhľadom. 

Viac o téme: ŠatyŠtudentkaKomentárTinder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu