Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženy skritizovali svokru za to, že na svadbe mala oblečené TIETO šaty: Mali pravdu?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Na svadbe by mala zažiariť predovšetkým nevesta, preto je slušnosťou a nepísaným pravidlom, že žiadna iná žena by nemala mať krajšie šaty ako ona. Istá budúca svokra ale bola obvinená z toho, že sa dopustila práve tohto neodpustiteľného prešľapu.

Každá nevesta by sa mala vo svoj svadobný deň cítiť výnimočne a najkrajšie. Tej, ktorá si brala za manžela syna istej Angličanky z mesta Newcastle upon Tyne, si tak ale zrejme nepripadala. Za všetko môžu šaty značky Gina Bacconi, ktoré predáva obchodný dom John Lewis. Budúca svokra totiž na jeho internetovej stránke šaty okomentovala s tým, že ich mala oblečené na synovej svadbe, ktorá sa konala v New Yorku, a že tam zožali veľký úspech. 

Ženy skritizovali svokru za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: johnlewis.com)

Nevesta zúri, manželov svedok im totálne pokazil svadbu

Jej komentár si všimla jedna užívateľka stránky Mumsnet.com určenej najmä rodičom, a zdieľala ho tam na fóre. Okamžite sa spustila horúca debata o tom, či spomínané šaty boli tou správnou voľbou. Boli totiž tak nablýskané a žiarivé, že hrozilo, že nimi žena úplna zatieni nevestu. "Ako to do pekla mohla urobiť?! Tie šaty by som si na seba dala jedine v prípade, že by som chcela vyzerať ako družička alebo samotná nevesta," napísala rozhorčene jedna z užívateliek. 

Ženy skritizovali svokru za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: johnlewis.com)

Nie všetky ženy ale mali rovnaký názor. Podľa iných to zas boli perfektné šaty na takúto príležitosť. "Podľa mňa sú dokonalé, akurát na americkú svadbu. Ja osobne by som bola veľmi hrdá na to, keby moja svokra mala postavu a sebavedomie na to, aby si mohla obliecť takéto šaty," znela ďalšia reakcia. 

 

Viac o téme: SvadbaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu