Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nevesta predáva svoje svadobné šaty: Na medových týždňoch sa jej kvôli TOMUTO rozpadlo manželstvo

Jane sa chce šiat rýchlo zbaviť Zobraziť galériu (3)
Jane sa chce šiat rýchlo zbaviť (Zdroj: Facebook)

YORK - Štyridsaťšesťročná Britka chce podporiť charitu zvláštnym spôsobom - predáva svoje svadobné šaty. Rozhodla sa tak po tom, ako sa jej počas svadobnej cesty rozpadlo manželstvo. Žena tvrdí, že na rozdiel od jej manželstva sú šaty úplne v poriadku. A predáva ich prakticky "za babku".

Na Facebooku ponúka svoje šaty Jane Tarrenová s vtipným komentárom. Ubezpečuje všetkých záujemcov, že šaty sú ako nové, sú vyčistené a pripravené na ďalšie použitie. Do jej života síce veľa radosti nepriniesli, ale niekomu inému môžu. Šaty predáva hlboko pod cenu. Investovala do nich 800 libier (900 eur), ale teraz ich ponúka iba za 150 (170 eur) a chce s týmito peniazmi podporiť charitu. Dokonca k nim pribalí aj fľašu vína, nech sa ich len rýchlo zbaví.

"Ak sa nechcete vydávať, oblečte si ich do pubu. Všetci vám budú platiť drinky, lebo si budú myslieť, že ste si odbehli z vlastnej svadby," dáva návod, ako šaty využiť napriek tomu, že neplánujete svadbu. "Tiež by sa v nich dobre umýval riad a môžete v nich stihnúť vlak," dodáva.

Nevesta predáva svoje svadobné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Za týmto postojom k svadobným šatám stojí sklamanie z manželstva. Po svadbe vraj štyridsaťšesťročnú matku dvoch synov nečakala žiadna romantika. Jej manžel Michael Borg koketoval počas medových týždňov v Mexiku s každou ženou, ktorú stretol. "Išiel mi pre drink. Čakala som veľmi dlho, nevracal sa. Našla som ho posedávať v bare s dvomi cudzími ženami. Úplne na mňa zabudol," hovorí na margo sklamania zo svadobnej cesty. 

Nevesta predáva svoje svadobné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Pohár trpezlivosti Jane pretiekol po návrate domov, keď našla v Michaelovom mobile správu pre priateľa, v ktorej sa sťažuje, že si vzal tlstú ženu a vôbec ju nemiluje. Tarrenová ho vyhodila a teraz chce, aby jej bývalého manžela a ich spoločný veľký deň nepripomínal ani len pohľad na svadobné šaty. Peniaze z ich predaja chce venovať charite, aby z nich nakoniec vzišlo aspoň niečo dobré. "Je to s*ka," zhodnotil jej správanie Borg. 

Viac o téme: SvadbaSvadobné šatyNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu