Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena (†32) zomrela po päťhodinovom maratóne sexu: Chcela, aby trval dlhšie, osudná chyba

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CALI - Sexuálny maratón trvajúci päť hodín nepretržite sa stal osudným pre tridsaťdvaročnú ženu známu ako "La Fiera" (v preklade Beštia), ktorá zomrela na zástavu srdca v meste Cali na juhu Kolumbie. Incident už rieši polícia. Doteraz nie je známe, či zosnulá po návykovej látke siahla dobrovoľne alebo jej ju niekto podal bez jej vedomia.

Búrlivá jazda plná sexu a drog sa stala osudnou mladej Kolumbijčanke, ktorá podľahla zástave srdca v hotelovej izbe. "Mali sme päťhodinový sex, brali sme pri tom drogy, aby to trvalo dlhšie a mohli sme si to viac užiť," uviedol partner nebohej. 

Žena (†32) zomrela po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dvojica sa pomilovala v hoteli: Žena dostala po sexe tvrdú nakladačku, toto vytočilo partnera

Dodal, že mala najskôr závrat a potom upadla do bezvedomia. Mladík zavolal sanitku, no tá neprišla. Muž preto svoju partnerku zabalil do deky a naložil ju do taxíka, ktorý ich oboch odviezol do univerzitnej nemocnice. Lekári už mohli len skonštatovať, že je mŕtva.

Prípad už riešia policajti a zisťujú, či bola nebohá závislá alebo jej niekto podal drogu bez jej vedomia. Koroner sa taktiež bude snažiť zistiť, do akej miery prítomnosť omamnej látky v tele ovplyvnila jej úmrtie.

Viac o téme: SexSmrťKolumbiaZástava srdca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu