Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexuálne hry v kúpeľni dopadli fatálne: FOTO Ženu (†34) našli s hadicou obmotanou okolo krku

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

GRAN CANARIA - Španielsky armádny dôstojník Felix Daza Cabeza (30) je obvinený z vraždy ženy, ktorá sa mu mala posmievať. On však tvrdí, že Lorena Mazzeová (†34) bola v skutočnosti prostitútka a zomrela nešťastnou náhodou počas sexuálnej hry v jej byte na ostrove Gran Canaria. Ak súd uzná muža vinným, hrozí mu až 20 rokov za mrežami. Jeho právnici pre neho žiadajú oslobodenie.

Žena (†32) zomrela po päťhodinovom maratóne sexu: Chcela, aby trval dlhšie, osudná chyba

Podľa prokurátorov sa dvojica poznala a Cabeza ženu uškrtil kvôli tomu, aby sa mu už viac neposmievala. Obhajcovia však hovoria, že Mazzeová bola prostitútka, ktorá od ich klienta žiadala, aby ju škrtil sprchovou hadicou ako súčasť sadomasochistickej hry, ktorá sa skončila náhodnou smrťou.

Mazzeovú, pôvodom z Argentíny, našli mŕtvu vo vani jej bytu s hadicou obmotanou okolo krku v októbri 2016. Polícia počas vyšetrovania zistila, že chýba niekoľko vecí, vrátane 50 eur v hotovosti, dvoch mobilných telefónov a mini iPadu.

Sexuálne hry v kúpeľni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa novín La Provincia zatkli Cabezu o dva mesiace neskôr a priznal sa k zabitiu Mazzeovej, ale s tým, že išlo o náhodu. Tento týždeň predstúpil pred súd, kde tvrdil, že pred inkriminovaným večerom sa so ženou nikdy nestretol. Na otázkou, prečo mala teda jeho číslo v telefóne, povedal, že to bolo kvôli tomu, že často vyhľadával prostitútky. Príbuzní obete hovoria, že bola novinárka.

Cabeza sa počas pojednávania priznal, že veci z bytu zobral preto, lebo je užívateľom kokaínu a cennosti vymenil za drogy. Taktiež pripustil, že vzal spodnú bielizeň a kondómy, pretože mal strach, že by sa na nich našla jeho DNA.

Sexuálne hry v kúpeľni
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prokurátori chcú predvolať svedka, ktorému sa mal Cabeza zveriť, že plánoval zabiť Mazzeovú, pretože sa mu posmievala.  "Zabil som ju, pretože som to chcel, bola to ku**a a už sa mi viac nebude smiať," mal povedať svedkovi.

Prokurátori žiadajú trest 20 rokov väzenia za vraždu a ďalších 18 mesiacov za krádež. Taktiež požadujú 40-tisíc eur ako náhradu pre každého zo ženiných rodičov a 20-tisíc eur pre sestru obete. Súd pokračuje.

Viac o téme: KúpeľňaSexVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu