Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sex sa zvrhol na nočnú moru: Anna (†22) zomrela v luxusnom hoteli, priateľa (29) zatkla polícia

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: FB/Marc Dirtywhite)

LOCARNO - V známom švajčiarskom štvorhviezdičkovom hoteli v Locarne, ktorý každoročne hostí aj medzinárodný filmový festival, došlo v utorok k dráme. Okolo siedmej hodiny ráno bolo v kúpeľni nájdené bezvládne telo iba 22-ročnej Britky Anny Florence Reedovej. Privolaní záchranári jej už nemohli pomôcť. Miestne médiá informovali, že zomrela po tom, čo sa sexuálne hry s jej nemeckým priateľom Marcom Schatzleom (29) zvrhli na tragédiu. Mladíka polícia zatkla a čelí obvineniu z neúmyselného zabitia. Hostia údajne počuli, ako sa dvojica okolo tretej hodiny nadránom háda.

Horor v raji: VIDEO Miriam (†26) si užívala cestu po exotike, znásilnili ju a telo ukryli pod skaly

Pár prišiel do hotela Ramada La Palma au Lac minulú sobotu a chcel sa zdržať niekoľko dní. Ubytovaný bol na prémiovom najvrchnejšom poschodí v izbe 501. Švajčiarske noviny Le Matin, ktoré vychádzajú vo francúzštine, informovali, že hostia počuli v utorok nadránom, ako sa dvojica háda a krik z ich apartmánu. Na hluk sa sťažovali aj personálu.

Sex sa zvrhol na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB/Anna Florence Reed)

Podľa nových detailov prípadu sa mal Marc okolo 6.30 h zviezť dolu výťahom do lobby. Vyzeral byť rozrušený a recepčnej povedal, že jeho priateľka má zdravotné problémy. Zamestnankyňa podľa jeho správania vyhodnotila, že by to mohlo byť vážne, preto privolala sanitku. O niekoľko minút dorazili záchranári, ktorí išli priamo do izby, kde našli Annu ležať na podlahe v kúpeľni. Pokúšali sa ju resuscitovať, ale neúpešne. Potom upovedomili políciu.

Sex sa zvrhol na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB/Marc Dirtywhite)

Muži zákona sa najprv s mladíkom porozprávali v hoteli, potom ho odviedli na policajnú stanicu. Počas výsluchu spolupracoval a podľa Corriere del Ticino mal uviesť, že jeho priateľka zomrela počas sexu. V utorok popoludní ho zatkli. Vo štvrtok podozrivého vypočula prokurátorka Petra Canonica Alexakisová, ktorá požiadala, aby zostal vo väzbe.

Sex sa zvrhol na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB/Anna Florence Reed)

Výsledky pitvy britského dievčaťa zatiaľ nie sú známe. Doterajšie vyšetrenia ale potvrdili, že zomrela na udusenie. Na tele mala drobné fraktúry a škrabance. Švajčiarska polícia vo vyhlásení uviedla, že bol zatknutý 29-ročný muž a miestnemu prokurátorovi bol poslaný spis s obvinením z neúmyselného zabitia. Marc Schatzle sa momentálne nachádza vo väzení La Farera pri Lugane.

Sex sa zvrhol na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB/Anna Florence Reed)

Podľa portálu MailOnline bol o tragédii upovedomený aj Annin otec Clive z anglického mesta Harrogate, ktorý len pred piatimi rokmi prišiel o svoju manželku. Predpokladá sa, že na miesto nešťastia priletí rodina obete ešte dnes. Podľa britského ministerstva zahraničných vecí pomáhajú rodine aj konzulárni pracovníci, ktorí sú v kontakte so švajčiarskou a taktiež britskou políciou.

Sex sa zvrhol na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Google Street View)

Holič, ktorý pracuje v Regensdorfe vo Švajčiarsku, povedal, že muž, ktorý má slovo warrior (bojovník) vytetované nad ľavým obočím a aj iné tetovania na tvári, bol jeho zákazníkom. Prišiel k nemu dva či trikrát. "Poznám len jeho krstné meno. Nikdy som nepočul jeho priezvisko. Povedal mi, že žije v Nemecku, nie vo Švajčiarsku. A hovorí nemecky, nie švajčiarskou nemčinou. Povedal, že niekedy sa zdržuje v Zürichu, a keď bol v Zürichu, prišiel a nechal si ostrihať vlasy. Naposledy som ho videl minulý rok," prezradil o Schatzleovi barbier.

Sex sa zvrhol na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB/Anna Florence Reed)

Viac o téme: HotelSexZabitieŠvajčiarskoMarc SchatzleAnna Florence Reedová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu