Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Muž (41) nakúpil v obchode pre kulturistov, osudná chyba: 22-hodinová erekcia!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GLASGOW - Neznámy muž zažil 22-hodinovú erekciu po tom, ako si pichol nelegálnu injekciu, ktorá mala jeho pokožke dodať bronz. Napokon skončil v nemocnici, kde lekári vyriešili jeho problém. Pikantné utrpenie spustila látka zvaná melanotan z obchodu pre kulturistov, ktorú údajne užíval už niekoľko mesiacov.

Štyridsaťjedenročný Škót chcel mať tmavšiu pokožku, a tak si v obchode pre kulturistov zadovážil syntetický hormón melanotan. V Spojenom kráľovstve je zakázaný, pretože zvyšuje hladinu melanínu v tele a tým dodáva pokožke bronzový nádych ako po opálení. Okrem zhnednutia pokožky spôsobuje aj zvýšenie libida. 

Muž užil desaťkrát viac viagry, ako mal: Neurobte tú istú chybu, inak vás čaká takéto peklo

Chlapík si látku vstrekol injekčne do brucha, čo sa už ale krátko nato ukázalo ako veľmi nešťastné rozhodnutie. O hodinu neskôr totiž dostal neovládateľnú a veľmi bolestivú erekciu. Pokúšal sa schladiť si svoj penis ľadom, avšak bez výsledku. Zašiel preto na pohotovosť v Glasgowe, kde mu lekári diagnostikovali akútny stav priapizmu, čiže dlhodobej bolestivej erekcie bez sexuálneho dráždenia. 

Najprv začali zamrazením údu, no neskôr boli nútení použiť lokálne anestetikum. Len čo penis znecitlivel, odstránili z neho 700 mililitrov krvi. Testy ukázali, že pacient trpel nízkym prietokom krvi, v dôsledku čoho sa mu krv nahrnula do penisu a zostala tam uviaznutá. Ide o vážny stav, v prípade neliečenia môže dôjsť k zjazveniu alebo trvalej erektilnej dysfunkcii. 

Muž (41) nakúpil v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mužovi každých päť minút vpichovali do pohlavného údu injekciu s látkou, ktorá mala zabrániť erekcii. Tesne pred dosiahnutím maximálnej dávky začala erekcia konečne ustupovať. Napriek odporúčaniam lekárov zostať v nemocnici na pozorovanie chlap odišiel domov. O mesiac neskôr ale zavolal do nemocnice s tým, že už dva týždne trpí opuchom. Priznal, že často sa u neho objavuje "krátkodobá, spontánna erekcia, ktorú nedokáže udržať príliš dlho". Lekári tvrdia, že muž nemal ani poňatia o vedľajších účinkoch látky, ktorú už dlhší čas používal. "Povedal, že keby vedel o priapizme ako o vedľajšom účinku, nikdy by ani len nezvažoval kúpu melanotanu," uviedol doktor Baren Albert Dreyer. 

Viac o téme: Erekcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu