Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena (51) takmer zomrela: Do krvi si vstrekla ovocnú šťavu, z jej reakcie sa budete chytať za hlavu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PEKING - Žena s pozitívnym prístupom k alternatívnej medicíne takmer zomrela po tom, čo jej orgány začali zlyhávať. Nestalo sa to však len tak z ničoho nič. Pani Zengová (51) si za to mohla sama. Vstrekla si totiž šťavu z 20 rôznych druhov ovocia do svojho krvného obehu pomocou domácej infúzie. Jej teplota začala stúpať a pociťovala svrbenie, ale nič s tým neurobila.

Muž (41) nakúpil v obchode pre kulturistov, osudná chyba: 22-hodinová erekcia!

Až potom, čo sa jej manžel opýtal, prečo sa cíti zle, bola prevezená do nemocnice v čínskom meste Guiyang. Jej zdravie sa 22. februára zhoršilo natoľko, že ju museli presunúť na jednotku intenzívnej starostlivosti.

Lekár Liu Jianxiu povedal podľa portálu metro.co.uk miestnym médiám, že dostala infekciu, ktorá jej poškodila srdce, obličky aj pečeň. Kvôli sepse jej začali zlyhávať orgány.

Doprajte si občas zdravé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: pixabay.com)

Odborníci poslali pacientku na dialýzu, aby jej očistili krv od ovocnej šťavy a dostala antibiotiká. Jej stav sa našťastie po piatich dňoch zlepšil.

Pani Zengová svoj takmer tragický omyl vysvetlila tým, že si myslela, že ovocie je „veľmi výživné a že mi to neublíži vstreknutím do tela“.

Viac o téme: NemocnicaInfúziaOvocná šťava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu