Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hana (30) na zoznamke zverejnila svoju SELFIE: Chlapov najviac vytočil toaletný papier v pozadí

(Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Hana Michelsová určite pred zverejnením svojej fotografie na sociálnej sieti netušila, akú diskusiu rozvíri. A to na tému, ktorú naozaj nečakala. Užívateľov najviac zaujímalo, akým spôsobom je uložený toaletný papier na držiaku. Je šokujúce, ako mohla taká malichernosť tak veľmi zaujať a spustiť divokú rozpravu.

Keď tridsaťročná Hana zavesila na sociálnu sieť svoju fotografiu, ktorú predtým zverejnila na svojom profile na zoznamke Tinder, predpokladala, že ľudí najviac zaujme jej komický výraz tváre. No namiesto toho ju mnohí upozornili na to, že má v kúpeľni zle zavesený toaletný papier. Je neuveriteľné, ako mohol kotúčik hygienickej potreby vyvolať takmer tisíc ďalších pripomienok, medzi ktorými nechýbali ani také, ktoré spochybňovali hygienické návyky mladej ženy. Väčšine sa totiž nepáči, že má toaletný papier zavesený opačne a pri posúvaní sa opiera o stenu a zachytáva tak baktérie.

Jeden užívateľ Hane dokonca poslal historickú fotografiu z roku1891, na ktorej je zachytený spôsob, ako má byť kotúčik správne zavesený. Užívatelia, ktorí majú doma mačku, pochopili situáciu a všetkých ubezpečili, že toto je jediný spôsob, ako zabrániť domácemu miláčikovi, aby papier potiahol a odvinul. A za pravdu im dali aj tí, ktorí majú malé deti. 

Viac o téme: HygienaToaletný papierSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu