Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašná smrť priamo na VIDEU: Sandra (†44) si chcela urobiť sexi selfie, pád z 27. poschodia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB, YouTube)

PANAMA CITY - Móde robenia si selfie záberov neprepadli iba nižšie ročníky, ale radi sa takto zvečňujú aj dospelí, ktorí už majú nejeden krížik na chrbte. Bohužiaľ, ani tí však niekedy nepočúvajú pud sebazáchovy a nepoužívajú zdravý rozum, ale dôležitejší je pre nich výsledok. Tentokrát na to doplatila 44-ročná Sandra Manuela da Costa Macedová, matka dvoch detí, ktorá vypadla z 27. poschodia budovy pri snahe o čo najlepšiu snímku.

Kamarátky zverejnili spoločnú SELFIE: O pár hodín už po nich pátrali, strašná tragédia

Hororovú scénu natočil jeden z robotníkov, ktorý sa nachádzal v budove oproti. Ten zaznamenal, ako si žena so selfie paličkou sadla na zábradlie a snažila sa urobiť fotografiu. V jednej chvíli však stratila rovnováhu a prepadla sa do prázdna. Policajné zdroje miestnym médiám v Panama City oznámili, že dôvodom bol pravdepodobne prudký náraz vetra, ktorý spôsobil, že sa obeť neudržala na zábradlí.

Strašná smrť priamo na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Matka dvoch detí sa len nedávno presťahovala do Panamy z portugalského mesta Vila das Aves, kde pracovala ako učiteľka. K tragédii došlo v piatok okolo desiatej hodiny predpoludním v budove Luxor Tower v obľúbenej štvrti Cangrejo.

Erick Alzate, ktorý tu býva, uviedol, že jej smrť bola tragickou nehodou. "Žijem tu v budove, z ktorej vypadla. Chvíľku si robila selfie a stavbári z bloku oproti na ňu kričali, aby bola opatrná. Rozhodla sa, že si sadne na zábradlie a potom cezeň prepadla," vysvetlil svedok.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Na začiatku mesiaca Sandra nahrala na sociálnu sieť veľmi lichotivú fotografiu, na ktorej vyzerala naozaj výborne a jej priatelia sa predháňali v pochvalných komentároch. Jeden z príbuzných jej dokonca napísal, že je krásna a dúfa, že bude aj večne zdravá.

Strašná smrť priamo na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Panamskí hasiči po tragédii zverejnili vo svojom profile na Twitteri varovanie. "Neriskuje svoj život pre selfie. Je dôležitejšie premrhať jednu minútu v živote ako váš život pre jednu minútu."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu