Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Žena zničila novomanželom svadobné FOTO: Za toto by ste ju najradšej...

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - K svadobnej tradícii po skončení obradu patria aj spoločné fotografie s hosťami. Je to jedna z pamiatok, ktoré by mali ostať novomanželom na celý život a každý pár chce, aby boli vydarené. Okolnosti však niekedy takýmto predstavám neprajú. Najmä ak sa nájde niekto, kto im to svojou tvrdohlavosťou a neohľaduplnosťou pokazí.

Muž po svadbe spozoroval na manželke čosi čudné: Zhrozený okamžite požiadal o rozvod

Natalie Lingová (28), ktorá prišla z Londýna na svadbu v anglickom Torquay, zostala poriadne nahnevaná. A nebola sama. Po tom, čo sa bratranec jej otca Mark Ling a Mandy Cripwellová v sobotu v kostole zosobášili, zašli do vyhľadávanej lokality novomanželov, aby si s hosťami urobili spoločné fotografie. No tu narazili na ženu, ktorá sa opaľovala na tráve a nedošlo jej, že by mohla na chvíľku zdvihnúť svoje pozadie v bikinách a premiestniť sa inam. Radšej si ďalej čítala knihu.

"Všetci sme ju videli a mysleli si, že sa pohne, ale jednoducho to neurobila. Pomyslela som si, "aké nevychované!". Bola obklopená svadobnými hosťami, pár novomanželov stál za ňou a fotograf si stále volal rôznych ľudí kvôli snímkam, Vedela, o čo ide. Niekoľkokrát bola požiadaná o presun, ale len nás ignorovala. Pretože to bol veľký deň Marka a Mandy, nechceli sme vyvolávať žiadnu konfrontáciu," povedala Natalie pre Devon Live.

Žena zničila novomanželom svadobné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa nej nakoniec zhruba po 10 minútach, čo sa hostia fotografovali, žena odišla, ale stále si tam nechala všetky svoje veci. "Bolo to hrubé a neúctivé," dodala Natalie.

Viac o téme: SvadbaOpaľovanieFotografovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu