Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž po svadbe spozoroval na manželke čosi čudné: Zhrozený okamžite požiadal o rozvod

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

DILLÍ - Nemenovaný indický muž zažil po svadbe taký šok, že sa rozhodol okamžite rozviesť. Podľa The Times of India po pár dňoch zistil, že jeho manželke raší brada a má hlas ako chlap. Tieto nedostatky nemal vraj šancu pred dohodnutým sobášom zistiť, pretože jeho nastávajúca nosila celý čas závoj a on nevidel jej tvár. Taktiež pred ním neprehovorila.

Najbláznivejší svadobný príbeh: Manžel (26) klamal ženy, keď sa u lekára vyzliekol, bol to šok

Žena si závoj zložila až po obrade, ale ešte chvíľku trvalo, kým manžel prišiel na to, že niečo nie je v poriadku. "Keď som ju videl po prvýkrát, mala na sebe mejkap. Po siedmich dňoch som odišiel z mesta za svojou prácou a po návrate som si všimol, že jej rastie brada a tiež som si uvedomil, že má hlas ako muž," uviedol nešťastník.

Manželka pripustila rastúce ochlpenie na tvári aj hlboký hlas, ktoré sú však vraj výsledkom hormonálnych problémov a na súde uviedla, že by sa dali odstrániť liečbou. Taktiež dodala, že jej rodina zaplatila mužovi pred svadbou veno a v prípade, ak by ich rozviedli, bude jej musieť platiť výživné.

Žena tvrdila, že bola fyzicky a psychicky zneužitá a že jej manžel udal falošné dôvody na rozvod v snahe vyhodiť ju z ich domu. Sudca napokon žiadosť o rozvod zamietol, pričom uviedol, že predmetné dôvody nie sú dostatočné. Poznamenal tiež, že manžel sa nedostavil na viacero súdnych pojednávaní.

Viac o téme: SvadbaBradaRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu