Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Oliver (29) stretol ženu svojich snov, požiadal ju o ruku: Potom sa dozvedel tú najhoršiu správu

Oliver Famili a Saina Zobraziť galériu (4)
Oliver Famili a Saina (Zdroj: Go Found Me)

HERTFORD - Oliverovi Familimu sa zo dňa na deň otočil život o 180 stupňov. Keď už vo svojom živote konečne našiel šťastie, dozvedel sa tú najhoršiu správu. Silné slová, ktoré adresoval svojej snúbenici, chytili za srdcia milióny ľudí po celom svete.

Chorému mladíkovi uštedrila priateľka po operácii ďalšiu ranu: Záver tohto príbehu vás šokuje

Oliver Famili (29) pred troma rokmi spoznal lásku svojho života, ktorú po čase požiadal o ruku. Jeho Saina bývala na rovnakej ulici v anglickom Hertforde, no dlho o sebe ani nevedeli.

Oliver Famili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Go Found Me)

Po romantických zásnubách v Mexiku párik začal plánovať svoju svadbu, ktorá sa mala uskutočniť budúci rok. Keď bol Oliver konečne šťastný, dozvedel sa najhoršiu správu svojho života. Lekári mu diagnostikovali rakovinu krvi, ktorú považujú za veľmi zriedkavý typ rakoviny kostnej drene. Nevyliečiteľná choroba mu značne skomplikovala život. Medzi hlavné príznaky patria tupé bolesti, chronická únava, problémy s obličkami, infekcie či nepríjemná citlivosť v kostiach.

Oliver Famili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Go Found Me)

Lekári mu tiež oznámili, že je jeden z najmladších pacientov, ktorý trpí týmto typom rakoviny. Famili bol hospitalizovaný a začal s chemoterapiou.        

Oliver Famili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Go Found Me)

„Stále som veľmi pozitívny a verím, že to prekonám. Myslím si, že to, ako rozmýšľam, má v mojom boji veľký význam. Hoci mi tvrdia, že je to nevyliečiteľné ochorenie, stále verím, že sa jedného dňa vyliečim. A potom sa konečne ožením,“ povedal Oliver s tým, že ani táto životná rana mu nevezme jeho lásku, pre ktorú je ochotný bojovať.

Viac o téme: LáskaVzťahRakovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu