Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bezpečnostná expertka prezradila nechutné detaily zo stretnutia s Putinom: Zvláštne zapácha!

Putin sa kŕčovito pridržiaval stola.
Putin sa kŕčovito pridržiaval stola. (Zdroj: SITA/Russian Presidential Press Service via AP)

MOSKVA - O zdravotnom stave Vladimira Putina sa špekuluje už celé týždne. Takmer každý deň vychádzajú na povrch nové bizarné detaily týkajúce sa jeho zdravia. Šéf Kremľa sa minulý týždeň dostal na titulky novín pre svoj údajný telesný zápach a nepokojné vystupovanie.

V poslednom čase sa v prípade ruského prezidenta špekuluje o tom, že trpí rakovinou, Parkinsonovou chorobou či demenciou. Minulý týždeň zas Putin na stretnutí s tadžickým prezidentom Emomalijom Rahmonom v Moskve nevedel udržať svoje nohy v pokoji. Neustále nimi hýbal a otáčal nimi do kruhu. Za tieto nekontrolované pohyby šéfa Kremľa začali na internete prezývať "škrečok napchaný steroidmi". 

V priebehu týždňa prišlo ďalšie šokujúce vystúpenie. Vladimira Putina videli v ruskej televízii v rozhovore so svojím dôverníkom Sergejom Čemezovom zo zbrojárskej spoločnosti Rostec. Ale ako v apríli na stretnutí s ruským ministrom obrany Sergejom Šojguom, aj tentoraz sa Putin neustále držal stola. 

Nanovšie americká bezpečnostná expertka Fiona Hillová v rozhlasovej relácii odhalila bizarný detail zo stretnutia s Vladimirom Putinom. Z Putina sa vraj šíri zvláštny zápach, píše týždenník Newsweek"Všimla som si, že nič nejedol ani nepil. Sledovala som hodinky na jeho zápästí, museli byť veľmi drahé."

"Teraz to znie naozaj bizarne, ale cítila som, že bol čerstvo vykúpaný, nemal na sebe kolínsku, ale bolo to skoro, ako keby vyšiel z nejakého špeciálneho prípraveného kúpeľa alebo niečoho tesne predtým," dodala. Hillovej sa tiež pýtali, či niečo Putinovi povedala, ale ona odvetila, že ruský líder sa takmer na ňu ani nepozrel.

Viac o téme: ZdravieZápachVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu