Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pracovník KORONA infolinky zanechal chorému mužovi odkaz: Keď si ho vypočul, ostal znechutený

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BASILDON - Zamestnanec telefonickej služby TEST and Trace rezignoval po tom, čo pacient s Covidom dostal hlasovú správu so sexuálnymi zvukmi v pozadí. Zobudil sa ráno, keď ešte spal, pretože sa vôbec necítil dobre.

William Ryan (33) tvrdí, že počul dvoch ľudí, ako sa rozprávajú a potom spolu majú sex, na nahrávke, ktorý mu na záznamníku nechal vládny koronavírusový testovací tím. Myslel si, že je to nesprávne číslo, ale keď mu o týždeň neskôr zavolali z toho istého čísla, podal oficiálnu sťažnosť, píše The Sun. "Zavolali mi pomerne skoro ráno, ja som ale stále spal, keďže som bol chorý. Potom som sa zobudil na hlasovú správu z čísla, ktoré som nepoznal. Bolo to, akoby sa niekto dobre bavil," opísal hovor. 

Pracovník KORONA infolinky zanechal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Agentúra pre zdravotnú bezpečnosť Spojeného kráľovstva, ktorá službu prevádzkuje, začala vo veci vyšetrovanie. Tento týždeň informovala, že pracovník, ktorý je za incident zodpovedný, dal výpoveď. Agentúra uzatvára zmluvy s externými spoločnosťami, aby prevádzkovali službu vybavovania hovorov NHS Test and Trace, a "vždy očakáva vysoké štandardy všetkých zmluvných zamestnancov"

Ryan z Basildonu v grófstve Essex sa vyjadril, že zanechaná správa ho ho šokovala. "Musel som si to vypočuť trikrát alebo štyrikrát a poslal som to niekoľkým ľuďom. "Všetci povedali: 'Áno, určite, je to presne to, čo hovoríte'," dodal. 

Viac o téme: SexOdstúpenieCovidHlasový záznam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu