Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hororový záver sexu: Žena milencovi omylom vstrekla do penisu... FOTO len pre silné povahy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA - Medicínsky časopis Urology Case Reports informuje o prípade muža, ktorý sa snažil spoločne s partnerkou vyriešiť problém s impotenciou veľmi hlúpym spôsobom. Američana sa, našťastie, podarilo zachrániť napriek tomu, že vyhľadal lekársku pomoc až niekoľko týždňov po riskantnom zásahu do svojho tela.

Nemenovaný 45-ročný muž si do močovej trubice bežne vkladal rôzne predmety ako pomôcku pri erektilnej dysfunkcii. Jeho partnerka prišla časom s ešte divokejším a hlúpejším nápadom, ako pomôcť partnerovi s erekciou, keď mu vložila do penisu hadičku pripevnenú na plechovke izolačnej peny. V jednej chvíli ale neúmyselne stlačili tlačidlo a časť obsahu plechovky skončila v močovej rúre. Podľa Urology Case Reports vyhľadal Američan lekára až po troch týždňoch, keďže jeho bolesti neutíchali a mal aj problémy s močením. CT vyšetrenie odhalilo, že v jeho močovom mechúre sa nachádza stuhnutá montážna pena s rozmermi 10,7 cm x 4,3 cm x 6 cm. 

Lekárom sa podarilo odstrániť penu vytvorením otvoru v stene orgánu, ale vytiahnuť cudzí predmet z močovej trubice bolo oveľa komplikovanejšie. Ako totiž zistili, pacient trpel striktúrou uretry, pri ktorej sa časť močovej rúry zužuje a pena sa ukotvila na tom najkomplikovanejšom mieste. Chirurgovia boli nakoniec nútení pristúpiť k perineálnej uretrotómii, kedy vytvorili nový otvor medzi mieškom a konečníkom, aby sa odstránili zostávajúce fragmenty. Po zákroku zaviedli pacientovi hadičky na močenie. Zároveň zvažovali, či je potrebné poslať ho k psychiatrovi.

"Dôvody vkladania cudzieho telesa do urogenitálneho traktu môžu byť rôzne. Zahŕňajú duševné choroby, hraničnú poruchu osobnosti, sexuálne uspokojenie a v prípade väzňov snahu o dočasné prepustenie z väzenia s cieľom vyhľadať lekársku pomoc. Nanešťastie, mnohí pacienti sú recidivisti, a preto je v týchto prípadoch potrebné psychiatrické vyšetrenie, aby sa zabránilo opakovaným zraneniam," uviedli ošetrujúci lekári. 

Muž (45) mal na penise navlečené hrdlo od fľaše: Toto sa s ním stalo po dvoch mesiacoch

Ich pacient bol v stabilnom partnerskom vzťahu, bol však bezdomovec. Nakoniec ho na psychiatriu neposlali, pretože od operácie nemal žiadne ďalšie epizódy. Prax vkladania predmetov do močovej trubice známa ako "sounding" sa používa ako "domáci liek" na erektilnú dysfunkciu. Je to však metóda, ktorá vo väčšine prípadov spôsobí viac škody než úžitku. Urológ Giangiacomo Ollandini z Milton Keynes University uviedol, že pozná prípady, keď si muži vložili do penisu tvrdú sondu, len aby mohli mať pohlavný styk. Bohužiaľ len zriedka sa títo pacienti zotavili. 

Viac o téme: SexPenisPenaErektilná dysfunkciaMočový mechúr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu