Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Pasažier sa predral do kokpitu v lietadle a... Neuveríte, čo tam urobil ešte pred letom!

Lietadlo spoločnosti American Airlines
Lietadlo spoločnosti American Airlines (Zdroj: pixabay)

SAN PEDRO - Ak si myslíte, že lietadlom cestujú len kultivovaní ľudia, ste na veľkom omyle. V Hondurase sa odohrala situácia, ktorá zdržala celý let kvôli jedinému pasažierovi. Podnikol niečo tak bizarné, že všetci na palube len neveriacky krútili hlavami.

Let spoločnosti American Airlines bol v utorok prerušený po tom, ako sa jeden z cestujúcich predral k pilotom až do kokpitu, píše NBC News. K incidentu došlo v čase nástupu na let 488 z medzinárodného letiska Ramona Villeda Moralesa v honduraskom San Pedro do Miami. 

Masaker v oblakoch: Lietadlo Ryanairu sa zrazilo s kŕdľom vtákov, FOTO len pre silné povahy

Aerolinky uviedli, že kokpit Boeingu 737-800 bol otvorený, keď doň vstúpila neznáma osoba, ktorá sa následne vyklonila z bočného okna a začala mávať. Personál muža stihol zadržať a následne bol orgánmi činnými v trestnom konaní vzatý do väzby. "Tlieskame našej skvelej posádke za ich profesionálne nasadenie a zvládnutie tejto ťažkej situácie, ktorú sa im podarilo dostať pod kontrolu," uviedla American Airlines.

Pasažieri napokon vzlietli do vzduchu v inom lietadle až po niekoľkom hodinách. Lety American Airlines medzi Hondurasom a Miami premávajú každý deň. Doteraz nie je zrejmé, či išlo o úmyselné prerušenie letu, alebo bol podivný pasažier len mierne podgurážený a chcel si vychutnať panorámu z inej perspektívy. 
 

Viac o téme: LietadloLetiskoPasažierKokpitHonduras
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu