Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Expriateľ dobodal na Bali Slovenku Adrianu (†29): Za krvavú vraždu pre neho žiadajú 20 rokov basy!

Lorens Parera bol uznaný vinným z úkladnej vraždy Slovenky Adriany Zobraziť galériu (4)
Lorens Parera bol uznaný vinným z úkladnej vraždy Slovenky Adriany (Zdroj: FB/A.S, YouTube/Radar Bali)

DENPASAR - Obžalovaný Lorens Parera (31) sa nevyhne trestu za januárovú vraždu Slovenky Adriany S. na Bali. Prokurátor žiada, aby ho súd poslal za mreže na 20 rokov. Podľa miestnych médií zostal vrah z takejto požiadavky šokovaný.

VIDEO Šampiónovi v boxe hrozí trest smrti: Ľudia zúria! Krutá vražda tehotnej milenky (†27)

Muž, ktorý pochádza zo Západnej Papuy, bol prítomný vo štvrtok na online procese pred okresným súdom v Denpasare. Prokurátor Made Lovi Pusnawan podľa tamojších médií uviedol, že obžalovaný konal vedome s prechádzajúcim plánom pripraviť ženu o život. Bol preto obvinený z úkladnej vraždy a prokurátor pre neho žiadal 20 rokov za mrežami. Lorens mohol pochodiť aj oveľa horšie, keďže na Bali je v platnosti aj trest smrti.

Mladú Slovenku Adrianu niekto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/A.S.)

V obžalobe bolo uvedené, že ku krvavému incidentu došlo v pondelok 18. januára o 19.00 h. miestneho času v dome obete v Denpasare. Lorens sa vraj nevedel zmieriť s nedávnym rozchodom, ktorý iniciovala Adriana. Tá od bývalého priateľa zároveň žiadala, aby jej vrátil motocykel, ktorý naďalej užíval bez jej dovolenia. V prípade, že by tak neurobil, povedala mu, že sa obráti na políciu. Medzi dvojicou došlo k výmene názorov. Slovenka ho chcela z domu vyhodiť, no muž vytiahol nôž a bodal ju. Krv z noža umyl v bazéne, ženin mobil vzal, rozbil a pohodil ho do kríkov. Po odchode sa zbavil oblečenia, ktoré mal na sebe a ktoré polícia neskôr zabezpečila ako dôkazy.

Mladú Slovenku Adrianu niekto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/A.S.)

Prokurátor upozornil na to, že Parera mal svoju obeť v úmysle usmrtiť, keďže si so sebou vzal nôž, ktorý zhodou okolností kúpil na Slovensku počas dovolenky s Adrianou. Telo Slovenky našiel v stredu 20. januára ráno jej kolega z práce, ktorému neodpovedala na správy ani telefonáty, a preto ju išiel skontrolovať. Pri dome volal jej meno, no neodpovedala. Rozhodol sa preto vojsť dnu. Nebolo zamknuté. V kuchyni ju našiel ležať na podlahe v kaluži krvi. Na krku mala viacero bodných rán.

Polícii sa podarilo Lorensa Pareru zadržať hneď na druhý deň po nájdení tela. Počas výsluchu sa k vražde priznal. Inštruktorka potápania Adriana mala s mužom tvoriť pár tri roky, no Parera údajne zvykol holdovať alkoholu, a tak sa s ním rozišla. Práve ich rozchod sa považuje za hlavný motív vraždy.

Viac o téme: SlovenskaVraždaBaliLorens PareraAdriana S.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu