Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrôza v hoteli: Nemec uškrtil krásnu milionársku dedičku (†22)! Musela zomrieť pre jeho dlhy?

Anna Reedová odfotená s Marcom Schatzlom pár hodín pred jej smrťou. Zobraziť galériu (4)
Anna Reedová odfotená s Marcom Schatzlom pár hodín pred jej smrťou. (Zdroj: Anna Florence Reed/Facebook)

LOCARNO - Britskú dedičku, ktorú našli mŕtvu v hotelovej izbe vo Švajčiarsku, zavraždil jej nemecký priateľ kvôli peniazom napriek svojmu tvrdeniu, že zomrela počas sexuálnych hier. Dvadsaťdvaročnú Annu Reedovú našli mŕtvu v hoteli la Palma au Lac vo Švajčiarsku. Posmrtné vyšetrenie dospelo k záveru, že Reedová zomrela na uškrtenie. Priateľ Marc Schatzle poprel vraždu Reedovej a súdny proces pokračuje.

Britskú milionársku dedičku, ktorú našli mŕtvu v jej hotelovej izbe vo Švajčiarsku, pre jej peniaze zabil jej nemecký priateľ napriek svojmu tvrdeniu, že zomrela počas sexuálnych hier, uviedol súd. Annu Reedovú objavili v kúpeľni svojej hotelovej izby v hoteli la Palma au Lac vo švajčiarskom Locarne v apríli 2019 po tom, ako jej partner Marc Schatzle zavolal záchrannú službu.

VIDEO Otec uveril nebezpečnej konšpirácii: Harpúnou zabil svoje dve malé deti! Mali mať hadiu DNA

Hrôza v hoteli: Nemec
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Anna Florence Reed/Facebook)

Stojí pred súdom

Posmrtné vyšetrenie dospelo k záveru, že Reedová zomrela na uškrtenie a utrpela tiež malé poranenia a zlomeniny. Tento rok sa Schatzle, ktorý predtým pracoval ako vyhadzovač v rôznych krčmách a nočných kluboch na švajčiarsko-nemeckých hraniciach, postavil pred súd obvinený z vraždy.

Počas súdneho procesu v Lugane súd pojednával o tom, že Schatzle mal dlhy viac ako 40-tisíc libier (okolo 47-tisíc eur) a údajne vedel, že jeho priateľka má na svojom účte viac ako 25 000 libier (vyše 29-tisíc eur).

Päť mesiacov po smrti Reedovej sa našla v paneli hotelového výťahu skrytá kreditná karta mladej ženy. Vyšetrovatelia mali podozrenie, že ju ukradol Schatzle, ktorý tvrdil, že ju tam zo žartu ukryl.

Zdroj z prostredia vyšetrovania pre denník The Times však povedal: „Banková karta bola veľmi starostlivo skrytá a bolo celkom zrejmé, že ju neskôr chcel vyzdvihnúť. Tvrdenie, že zomrela počas sexuálnej hry, nebolo nikdy presvedčivé. Veríme, že bola zavraždená kvôli finančnému zisku." Dodal, že nemecký otec dvoch detí tvrdil, že išlo o „erotickú hru, ktorá sa pokazila“.

Hrôza v hoteli: Nemec
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Anna Florence Reed/Facebook)

Presúvanie nábytku

V noci, keď záchranári objavili Reedovú, ostatní hostia v hoteli opisovali, ako počuli „presúvanie nábytku“ a „rozbíjanie skla“. Jedna osoba pre The Sun povedala: „Počul som rozbíjajúce sa sklo a ako nábytok hlučne tlačia po miestnosti. Chcel som im ísť niečo povedať, ale považoval som to za príliš nebezpečné.“

Po jej smrti bývalá škola Reedovej, Ashville College v Harrogate, vo vyhlásení uviedla: „Sme smutní z toho, že sme sa dozvedeli o smrti bývalej žiačky Anny Reedovej, a naše myšlienky sú s jej rodinou.“

Hrôza v hoteli: Nemec
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Anna Florence Reed/Facebook)

Stretli sa údajne v Thajsku

Schatzle popiera úmyselné zabitie Reedovej. Údajne sa s ňou stretol v Thajsku vo februári 2019. Reedová, ktorá ukončila univerzitu, si užívala cestu okolo sveta, ktorú dostala od svojho otca ako darček k 21. narodeninám. Potom, čo dvojica vstúpila do vzťahu, výdavky Reedovej „výrazne vzrástli“, povedal súd.

Máte strach zo smrti? Expertka prezradila, ako sa ho dá zbaviť, musíte dodržať TOTO

V ten večer, keď zomrela, sa párik podelil o fľašu šampanského v hodnote 100 libier a potom sa vrátil do svojho hotela. Potom ich odfotili, ako sa usmievajú na terase svojej podkrovnej miestnosti len niekoľko hodín pred smrťou Reedovej.

Schatzle, ktorý má na obočí vytetované slovo „Warrior“ (bojovník), pracoval ako vyhadzovač v rôznych krčmách a nočných kluboch na švajčiarsko-nemeckých hraniciach. Jeden zdroj vtedy povedal švajčiarskym novinám: „Nikto nevie, ako si mohol dovoliť všetky tie cesty. Niečo nemôže byť v poriadku." Schatzle vraždu popiera a súdny proces pokračuje.

Viac o téme: PeniazeSmrťDedičkaSúd Anna Florence ReedMarc Schatzle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu