Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (†15) sa chcel ochladiť: VIDEO Záhadná smrť v mrazničke starej mamy

Jose Eduardo Rosa
Jose Eduardo Rosa (Zdroj: YouTube/diariodigitalms)

RIO DE JANEIRO - Ako prišiel chlapec k takému nápadu? V Brazílii objavil mladík svojho mŕtveho bratranca na veľmi neobvyklom mieste. Pätnásťročný mladík bol nájdený bez života v babičkinej mrazničke.

To bol bezpochyby dosť bláznivý nápad - so smrteľným výsledkom! 15-ročného Joseho Eduarda Rosu našli mŕtveho v mrazničke v záhrade jeho starej mamy v brazílskom meste Campo Grande. Podľa správy britského The Sun tam tínedžera objavil bratranec. Mŕtvy mladík sedel v mrazničke a mal oblečené iba spodky.

Vyšetrovanie v prípade prevzala polícia, avšak v súčasnosti vylučuje nedbanlivosť tretej strany. Policajti sa domnievajú, že Jose vliezol do mrazničky, aby sa ochladil, keď sa dostal do domu. Pravdepodobne s rezervným kľúčom, ktorý jeho babička mala niekde ukrytý. Chlapca objavil jeho bratranec Carlos Magno Goncalves Rodrigues (20), ktorý hľadal tínedžera, pretože sa neukázal v práci.

Rodrigues pre The Sun povedal: „Nepríjemne to zapáchalo. Otvoril som mrazničku a našiel som ho len tak sedieť v spodkoch.“ Príčina tragickej smrti Joseho preto stále nie je známa. Vyšetrovanie však ukázalo, že sa vyskytli príznaky náhleho ochorenia, pravdepodobne v dôsledku užívania anabolických steroidov. Podľa toho sa Jose Eduardo Rosa mohol jednoducho zadusiť. Prečo sa chlapec nebol schopný včas vyslobodiť zo svojej ľadovej rakvy, zostáva nateraz nejasné.

Viac o téme: MrazničkaSmrťBrazíliaJose Eduardo Rosa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu